info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
På Kvalitetsstabiliteten af Harpiks Slibeskive

På Kvalitetsstabiliteten af Harpiks Slibeskive

Jul 09, 2019

Den mest fremragende kvalitetsstabilitet af harpiksslibeskiver er som følger:

(1) Ændring af produktstyrke og skæreydelse af harpiksslibeskive inden for en vis periode (under normale lufttemperatur- og fugtighedsforhold);

(2) Ændring af styrke og skæreydelse for hver batch slibeskive i produktionscyklussen (såsom forskellige årstider om året).

Begge de ovennævnte tilfælde kan udtrykkes ved den målte styrkefastholdelseshastighed og reduktionshastigheden for skæreformning.

Nøglen til at påvirke begge disse aspekter afhænger af valget af phenolharpiks:

(1) Flydende phenolharpiks. Variationsgraden af fast indhold, viskositet, geltid og vandopløselighed af flydende phenolharpiks har forskellige grader af indflydelse. Derfor skal slibeskofabrikanten kombinere sine egne blandings-, støbnings- og hærdeprocesegenskaber i henhold til egne produktkrav. udvikle de tekniske indikatorer og omfanget af flydende harpiks, der passer til dig.

Derudover skal den flydende phenolharpiks opbevares korrekt, fordi den flydende phenolharpiks er iboende ustabil, og specifikationerne vil ændre sig selv ved stuetemperatur. Møllehjulsproducenten skal opbevare den flydende phenolharpiks under lave temperaturforhold for at sikre stabiliteten af den flydende phenolharpiks og derved sikre stabiliteten af harpikshjulblandingen og sikre stabiliteten af harpikshjulets kvalitet.

(2) Pulverfenolharpiks. For pulverfenolharpikser har strømningslængde (fluiditet), partikelstørrelse (kornstørrelse, finhed), urotropin (seks gange) indhold og geleringstidsudsving alle indflydelse på slibeskivenes kvalitet.

I denne forbindelse skal strømmen af strømmen betragtes som den første. Disse indikatorer illustrerer harpiksens opførsel under visse eksperimentelle forhold. De er kun udførelsen af harpiksen, og omfanget af virkningen på sliphjulets ydelse kan kun bestemmes af den faktiske anvendelse af hver harpikshjulfabrik.

Strømmen af pulverharpiksen er det vigtigste præstationsindeks, som påvirker bindemidlets struktur. Partikelstørrelsen (kornstørrelse, finhed) påvirker mængden af befugtningsmiddel, og indholdet af flygtige stoffer (fri phenol, vand) er også vigtig.

I den faktiske slibeskiven fremstillingsproces er det nødvendigt at sikre stabiliteten af ydeevnen af hvert parti pulverharpiks for at sikre slibeskivenes kvalitet.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com