Hjem > Nyheder > Indhold

Bemærkninger om brug af diamantslibeskive

Jun 26, 2020

Diamantslibeskiver er de hårdeste slibeskiver. Dens slibeevne er meget kraftig. Vi skal dog stadig være opmærksomme på nogle forhold i brugen af ​​diamantslibeskiver for at forlænge slibeskivens levetid.

1. Diamantslibeskive er et relateret dyrt end normalt slibeværktøj, der kun bruges til behandling af materialer med høj hårdhed. Og det er ikke egnet til slibning af almindeligt stål eller andre bløde materialer.

2. Når diamanthjulet er monteret med en flange, skal det være statisk afbalanceret inden brug. Fjern ikke flangen, før slibeskiven er brugt op.

3. Slibemaskiner, der bruger diamantslibeskiver, bør have bedre stivhed og højere præcision ved valg af spindel (radial udløb er ikke mere end 0,01 mm) og kan bruges til mikro-traversfoder.

4. Vælg den passende formaling. Følgende data er tilgængelige som reference: (1) slibeskive lineær hastighed:

Metalbinding: ①10 ~ 15m / sek (tørslibning), ②20 ~ 35m / sek (vådslibning)

Harpiksbindemiddel: ①15 ~ 30m / s (tørslibning), ②25 ~ 40m / sek

(2) Arbejdsemnets lineære hastighed: generelt 10 ~ 15 * / min.

(3) Slibedybde: Slibedybden skal være lille, ellers slides slibeskiven hurtigt, og slibeeffektiviteten er ikke nødvendigvis høj. Generelt er 0,005 ~ 0,01 mm / slag mulig. Jo finere kornstørrelse, jo mindre slibedybde. Især slibedybden skal være mindre, når kølemidlet ikke anvendes.

(4) Langsgående tilførselshastighed: generelt 10 ~ 15m / min.

5. Kølevæske skal bruges så meget som muligt under slibningsprocessen, hvilket ikke kun kan forbedre slibeeffektiviteten og slibekvaliteten, men også reducere slid på slibeskiven. Almindeligt anvendte kølemidler er petroleum, let dieselolie, lette motorolielamper. Petroleum er generelt bedre.

6. Når det nye diamantslibeskive begynder at blive brugt, skal det også trimmes for at opnå den korrekte form (ydre cirkelrundhed, endefladens ligehed). Trimningsmetoden kan bruges slibeskive af siliciumcarbid eller slibemiddel af siliciumcarbid i den flade metalplade, eller glaspladen er trimmet ved håndslibning (til trimning af slibeskivens endeflade). For at spare omkostningerne ved diamantslibeskiver kan den naturlige bandagemetode også anvendes. Det er de nye slibeskiver, der først bruges til grovslibning, og efter at de er båret til korrektionsform, derefter brugt til finslibning. Hvis du finder ud af, at slibeskiven ikke er skarp nok eller tilstoppet under slibningsprocessen, kan du også holde siliciumcarbidslibning nede, mens du reparerer slibeskivens arbejdsflade omhyggeligt.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com