info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Metode til flymaling

Metode til flymaling

Jun 27, 2017

1. Tværgående slibemetode: Når arbejdsstykkens længdeslag er afsluttet, bliver slibespindlen eller arbejdsbordet lavet en tværgående tilførsel, og tykkelsen af det metallag, som slibeskiven sliber, er den faktiske tilbageholdende knivmængde. Slibebredden er lig med den tværgående tilførsel, og efter det første lag af metalslibning på emnet er slibeskiven lavet til at mates lodret. Hele slibebidrag er blevet slibet for at få emnet til at nå den ønskede størrelse, som kaldes tværgående slibemetode.

2. Dybdeslibningsmetode: Den er udviklet på basis af tværgående slibemetode. Denne formalingsmetode kan forbedre produktionseffektiviteten. Da det lodrette foder og det tværgående foder er større i grovslibning, er den velegnet til slibning af større emner på slibemaskinen med høj stivhed, og slibningen skal også installeres og afkøles.

3, trinslibningsmetode: Det er baseret på størrelsen af arbejdsemnet slibetilskud, slibeskiven trimmes i en skridtform, så den i en lodret indføring i slibning af hele godtgørelsen. Denne slibemetode er baseret på størrelsen af arbejdsemnet slibetilskud, slibeskiven trimmes i en skridtform, så den ligger i et lodret foder for at slibe alt tillæg.