Hjem > Nyheder > Indhold

Metode og forholdsregler til korrekt installation af slibehjulet på dobbelt ender slibemaskine

Oct 16, 2019


Slibemaskine med dobbelte ender er en højeffektiv planbearbejdningsmaskine. Det kan slibe to parallelle endeflader på samme tid i en proces. I henhold til strukturen kan den opdeles i vandret type og lodret type. I henhold til fodringsmetoden kan den opdeles i penetrerende type. rotationstype og frem- og tilbagegående type. På grund af produkternes høje præcision og høje produktionseffektivitet er produkterne vidt brugt i mange industrier såsom bil- og motorcykel-, lejer- og magnetiske materialer. Det er også velegnet til behandling af stempelstifter, stempelringe, ventilpakninger, forbindelsesstænger, tværakse, ventilplader, geargafler, hydrauliske pumpeskovle, rotorer, statorer, kompressorglider, bære indvendige ringe og ruller, magnetik i elektronikindustrien Ringe , magnetiske stålplader, grafitplader og andre materialer.

For serien med dobbelt ender slibemaskine kan slibehjulet og forlængelsesakslen fastgøres med skruer eller med et klæbemiddel. Følgende punkter skal bemærkes, når det indre slibehjul installeres:

1. Mellemrummet mellem det indre hul på slibeskiven og langakslen skal ikke være for stort eller for lille. Når det er for lille, er det let at sprænge slibeskiven; når det er for stort, er slibehjulet forspændt og forårsager vibrationer. Afklaringen er relateret til fastgørelsesmetoder. Ved spænding med skruer bør afstanden ikke overstige 0,2 mm. Når der strammes med klæbemiddel, bør det ikke overstige 0,3 mm. Hvis afstanden er for stor, skal du indsætte papiret i den lange skaft og det indre hul på slibeskiven for at reducere afstanden.

2. De to endeflader på slibehjulene kan ikke komme direkte i kontakt med den lange aksel skulder og skruens endeflade, men skal polstres med en blød pude, såsom gult papir. Og tykkelsen skal være 0,2 mm ~ 0,3 mm. Dette gør det indre slibehjul jævnt og sikkert fastgjort.

3. Enderfladen og skruens endeoverflade af langaksen skal ikke være ujævn, og kontaktfladen skal ikke være for lille. Ellers vil friktionsområdet blive reduceret og kan ikke garantere slibehjulets pålidelighed.

4. Fastgørelsesskruens rotationsretning kan ikke være den samme som slibeskiven. Ellers løsnes slibehjulet automatisk ved hjælp af slibekraft.

JR Company er specialiseret i diamant- og CBN-værktøjer over 25 år, velkommen til at kende flere produkter via vores hjemmeside: www.jrdiamondtoolsgroup.com