info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Metalbundet diamantslibehjul til polering af støbejern

Metalbundet diamantslibehjul til polering af støbejern

Dec 13, 2019


Diamanthjul, der erstatter almindelige slibehjul for at slibe støbejernsmaterialer, kan ikke kun spare en masse energi, reducere social forurening, men også forbedre produktkvaliteten, hvilket er af stor betydning for forbedringen af fremstillingsindustrien. Imidlertid har udviklingen af denne type superharde værktøjer såsom metalbundne diamantslibningshjul været langsom inden for metalforarbejdning.

For det første begrænser den akademiske afgrænsningsteori folks tænkning og vision. I årtierne siden diamanten og CBN's fødsel har mange universiteter, virksomheder, forskere og opfindere søgt gennembrud inden for metalforarbejdning. Da manglen på at finde effektive gennembrud, kan forskningsresultaterne kun være, at metalbundne superhard værktøjer er holdbare, men mindre skarpe, det kan ikke tages i brug. Denne universelle og samme konklusion påvirker utvivlsomt den kontinuerlige investering af forskellige ressourcer og påvirker alle parters entusiasme og opmærksomhed. For det andet er vanskeligheden ved at overvinde det utvivlsomt enormt.

Der har været store gennembrud på dette område. Denne type produkt bruger bindemidler fremstillet af legeringspulvere som jern, kobber, kobolt, tin, nikkel, sølv, zink og andre legeringer som råmaterialer. Fokus er på brug af forskellige ikke-metalforarbejdende metalbindemidler. Produktet udviklet med denne innovative proces har fordelene ved miljøbeskyttelse, energibesparelse, sikkerhed, skarphed og holdbarhed. Et stykke slibeskive af metalforbindelse kan bruges i et år eller endda længere. Tider kan i høj grad forbedre produktionseffektiviteten og reducere produktionsomkostninger for virksomheder.

Fordelene ved dette produkt er som følger:

For det første er den miljøvenlig og genererer ikke støv.

For det andet, sikkerhed, metallegeme, høj hastighed sprænger ikke.

For det tredje forbedres skarphed, slibeeffektivitet, operatører ikke længere slidstyrke slibning, hvilket sparer tid og kræfter.

Fjerde, flerlags diamant distribueret i arbejdslaget med lang levetid, øget slidstyrke.

For det femte, reducer slibeomkostningerne og behøver ikke længere at skifte slibehjul.JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com