Hjem > Nyheder > Indhold

Metal Bonded Diamond Wheel har lang været meget brugt

Aug 19, 2017

Det superhårede slibeskive, der er fremstillet af slibemiddel af diamant eller kubisk bornitrid (CBN), har været meget udbredt i alle aspekter af slibefeltet på grund af dets fremragende slibepræstation.

Diamanthjul er til slibning af karbid, glas, keramik, ædelsten og andre hårde og sprøde materialer. I de seneste år blev slibeskiven fremsat højere krav med hurtig udvikling af højhastighedsslibning og ultra-præcisionsslibningsteknologi. Forglaset og harpiksbinding slibeskive har ikke været i stand til at opfylde produktionsbehovet. Metalbinding hjul har været meget udbredt på grund af sin høje bindestyrke, god form, lang levetid og andre væsentlige træk i produktionen.

 

Sintrede diamanthjul

Sintret slibeskive bruges brons og andre metaller som bindemiddel, lavet ved højtemperatur sintringsmetode. Den har høj limstyrke , god form, høj temperaturbestandighed, god varmeledningsevne og slidstyrke, lang levetid. Og kan modstå den større belastning. Fordi slibeskiven i sintringsprocessen uundgåeligt vil medføre krympning og deformation, så skal hjulet klæde sig før brug. Men hjulet dressing er vanskeligere. På nuværende tidspunkt er slibeskiven, der anvendes i produktionen, ikke kun tidskrævende og besværlig i forbindingen, men fjerner også mange diamantpartikler i forbindelsesprocessen. Slibeskiven bruger meget og har lavere præcision. I de senere år har forskere udført anvendelsen af særlige forarbejdningsmetoder til reparation af metalbinding diamantslibeskiven. Ligesom hovedsagelig elektrolytisk dressingmetode, EDM og komposit reparationsmetode. Elektrolytisk dressingmetode er hurtig, men præcisionen i plastikkirurgi er ikke høj; EDM dressing har høj præcision, både plastikkirurgi kan skærpes, men formningshastigheden er langsommere; komposit trimning metode har elektrolytisk EDM dressing metode, mekanisk kemisk komposit finish metode og så videre. Afslutningsvirkningen er bedre, men systemet er mere komplekst, så sintret diamantslibningsproblemer er stadig ikke godt løst.