info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Mesh Fleksibel Struktur Diamond Wheel

Mesh Fleksibel Struktur Diamond Wheel

Jun 19, 2019

Tre Japan-virksomheder skabte et meshformet, fleksibelt diamanthjul til høj effektivitet og høj præcisionslibning af keramiske keramik som strukturelle komponenter. Slibeskive ".

Strukturen af MC-slibeskiven er et diamantslibeskive, som er dannet ved laminering af et diamantslibende korn på et maskeunderlag af et organisk materiale af et harpiksbindende middel, og sammensætningen af slibekornlaget er ca. 30% af volumenet . Matrixmaterialet er en fiber, diamantslibekornerne tegner sig for ca. 25%, bindemidlet tegner sig for ca. 25%, og de resterende ca. 20% er hulrummet. Det således dannede slibekornslag har en struktur, hvori laminatet af det maskeformede basismateriale understøttes, og har en vis grad af dæmpningsegenskab til emnet under formaling.

Når slibeskiven bruges til at male præcisions keramik, kan følgende egenskaber opnås:

1. Da der er lufthuller (hulrum) på slibeskiven, er det hensigtsmæssigt at dræne og udlade chips. Slibevæsken kan helt nå slibepunktet, og det er ikke let at forårsage tilstopning. Slibepartiklerne og bindemidlet er mindre løsrevet og ødelagt på grund af slibevarmen. Dette kan opretholde god skarphed i lang tid;

2. Det lange interval mellem forbindinger kan forlænge slibeskivenes levetid.

3. Da slibeskiven er en meshagtig fleksibel struktur, har den evnen til at absorbere vibrationer og slag. Det kan undgå skader på selve slibeskiven og skader på arbejdsemnet. Den kan behandles på maskinens center i lang tid og automatisk.

4. Det kan også bruges til slibning i almindelig maskiner uden særlig stivhed.

5, kan slibe ultra-tynde emner og komplekse former af emnet, og kan forbedre overfladens rude på arbejdsemnet væsentligt.

Derfor kan den fine keramik være groft jordet og halvfabrikata. Slibeskiven kan behandles ved hjælp af følgende metoder: 1. fly slibning; 2. skæring behandling; 3. intern slibning 4. hulbearbejdning Behandling med bearbejdning centre (der er mange typer af slibemaskiner).