info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Mekanisme til slidslitage af galvaniseret slibehjul

Mekanisme til slidslitage af galvaniseret slibehjul

Aug 30, 2019

Slibemidler er en generel betegnelse. Diamant og cbn er nogle slags slibemidler. Galvaniserede slibehjul er et af de meget anvendte slibehjul. De bruges hovedsageligt til bearbejdning af mekaniske dele. Da de bruger mindre materiale, behøver de ikke at være trimmet og have en lang levetid. De er velegnede til storstilet produktion og forarbejdning.

Når slibemidlet på det elektropletterede slibehjul bevæger sig i forhold til slibefladen på emnet, kan vi dele den indre del af slibeskiven i den kraft, der er vinkelret på slibefladen og kraften parallelt med slibefladen. For det første er den vertikale komponent vinkelret på slibefladen på emnet, hvilket bevirker indtrækning på materialets overflade. Gentagen handling forårsager mere og mere fordybning til at beskadige overfladen af emnet. For det andet, når slibehjulet sliber emnet, er det parallelt med overfladen af slibningen. Kraften får slibemidlet til at frembringe tangential bevægelse, det vil sige skæreoverfladen skæres af skarpheden af slibekornene, og intet slibekorn vil efterlade en dyb rille. Når antallet af slibekorn når et vist basisnummer, vil der dannes et stort område, der afslutter slibningen eller skæringen af emnet.

Ovenstående er mekanismen, der forårsager slibemaling af det elektroplaterede slibehjul. Den vigtigste ting er, at kraften i to forskellige retninger under slibearbejdet er mest sandsynligt, at den skader slibekornene, især når den når en bestemt hastighed.

JR Diamond Tools Co., Ltd. er specialiseret i produktion af diamantværktøjer i mere end 20 år. Det har et højt produktionsteknologi til elektropletterede slibehjul. Det kan ikke kun fremstille almindelige former, men kan også fremstilles med specielle komplekse profiler, ultratynde, ekstra små, geometriske former og slibehjul af forskellige specielle typer komplekse profiler med høj dimensionel nøjagtighedskrav.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

7