info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Mekanisk slibeproces af forglasset (keramik) Bond-diamantslibeskive til PCD-værktøj

Mekanisk slibeproces af forglasset (keramik) Bond-diamantslibeskive til PCD-værktøj

Jul 11, 2020

Funktioner af

Funktioner af pc-værktøjer

Polykrystallinsk diamant (PCD) er et polykrystallinsk sintret mikrokrystallinsk diamantpulver med en lille mængde metalpulver (såsom Co) og sintret ved høj temperatur (1400 ° C) og højt tryk (6000M Pa). Sammenlignet med andre værktøjsmaterialer har PCD ekstremt høj hårdhed og slidstyrke, høj varmeledningsevne, lav termisk ekspansionskoefficient, lille friktionskoefficient, hurtig skærevarmedissipering, lav skære temperatur, lille termisk deformation og kan reducere overfladeruhed ved behandling. Funktioner. Men fordi PCD har en stærk affinitet med jerngruppeelementer, er den ikke egnet til behandling af jernholdige metaller og deres legeringer.

Det kommercielt tilgængelige PCD-kompositark fremstilles ved sintring af et PCD-lag med en tykkelse på 0,5 til 0,7 mm på et hårdmetalunderlag, så det har både den høje hårdhed af PCD, høj slidstyrke og god hårdmetalstyrke og sejhed. PCD-værktøjer viser fremragende skæreydelse ved højhastighedsskæring af ikke-jernholdige metaller, deres legeringer og ikke-metalliske materialer og er blevet brugt i vid udstrækning inden for bilindustrien, luftfart, rumfart, byggematerialer og andre industrielle områder. PCD's høje hårdhed og høje slidstyrke gør det imidlertid vanskeligt at skærpe værktøjet, hvilket hovedsageligt afspejles i den lille fjernelse af materialet, det store slibetabstab, den lave slibeeffektivitet og forkant er savtakket. Skarpheden i PCD-værktøjet er blevet en af ​​hindringerne for dets popularisering og anvendelse. For at bryde igennem denne procesflaskehals har forskere i ind- og udland gennemført en masse forsknings- og udviklingsarbejde.

Slibeteknologi af vitrified (keramik) bundet diamanthjul til PCD-fræser

Almindeligt anvendte slibeprocesser til PCD-værktøj inkluderer afskærmet (keramisk) mekanisk slibning af diamanthjul, afladningsslibning, elektrolytisk slibning osv. Blandt dem er forglasset (keramisk) mekanisk slibning af diamanthjul den mest modne inden for teknologi og er i øjeblikket den mest udbredte. Selvom denne metode har lavere slibningseffektivitet og højere behandlingsomkostninger, kan den opnå god skærekvalitet og komplette og glatte skæreflader foran og bag.

JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com