info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Markedssignaler fra Superhard Materials Listed Company Årsrapport-ONE

Markedssignaler fra Superhard Materials Listed Company Årsrapport-ONE

Sep 12, 2018

Markedssignaler fra superharde materialer noteret selskabsårsrapport-ONE


Ifølge statistikkerne fra 7 superharde materialer børsnoterede selskaber i Kina Superhard Materials Network (statistik er den 15. august), der er kun et selskab med tab i første halvdel af 2018, og to virksomheder med nettofortjeneste, herunder Zhongnan Diamond . Med driftsindtægter på 1.235 milliarder yuan, overskud på 220.000.000 renminbi, vandt den første. Samlet set har den superharde materialerindustri i princippet opretholdt en rentabel situation. Bortset fra nogle virksomheder har de opnået forskellige niveauer af rentabilitet. Markedet for superharde materialer er stadig godt, og de førende virksomheders overskud stiger hurtigt.

Generelt var den superharde materialerindustri i første halvdel af året generelt god, og Yu Diamond, Zhongnan Diamond, Sifangda og Fu Nike viste alle en god lønsomhed. Kunstige diamantvirksomheder som Yu Diamond, Yellow River Cyclone og Zhongnan Diamond begyndte at omdanne deres layout for at dyrke diamantmarkedet. Nogle projekter er sat i produktion. Samtidig er diamantteknologi og innovativt applikationsmarked blevet tilføjet. Fordelene ved industrielle klynger er gradvist blevet indlysende, og industriel teknologiinnovation og industriel opgradering er opnået.

 

Trådsav og mikropulver er ikke optimistiske

I 2017 og første halvdel af 2018 blev diamanttråden til monokrystallinsk silicium og polykrystallinsk siliciumskæring på det solcelleholdige marked stort set fuldt ud anvendt. Diamanttrådssave og mikropulver udvide deres produktionskapacitet og greb markedet. I første halvdel af 2018, hvor de store projekter fra store virksomheder successivt blev sat i produktion, var efterspørgslen efter solceller varm, produktionskapaciteten for syntetiske diamanter og mikroniserede pulvere blev gradvist frigivet, og industrien oplevede eksplosiv vækst. De største fordele hos de førende virksomheder i branchen fortsatte med at vise deres fordele, omsætning og nettoresultat. Og væksten er førende inden for branchens virksomheder. Men med frigivelsen af 531 PV-politikken har markedet været hurtigt koldt, trådens mikropulverforsyning er større end efterspørgslen, produktprisen er relativt høj, og toppen af produktet ligger tæt på taljen. Nogle virksomheder har startet oplagskrisen, og produktionen er løbende blevet reduceret. Det forventes, at udførelsen af nogle savsave i andet halvår af dette år vil være. Der er et bøjningspunkt, der viser en nedadgående tendens.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com