info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Vedligeholdelse af forglasede obligationer CBN-slibehjul

Vedligeholdelse af forglasede obligationer CBN-slibehjul

Dec 18, 2019


Forglasede bond CBN-slibehjul skal installeres nøjagtigt inden brug. Slibehjul med stor diameter og roterende slibehjul med høj hastighed skal være omhyggeligt afbalanceret. Vedligeholdelse af slibehjul henviser hovedsageligt til slibning af slibehjulet, herunder både formning og slibning. Formning er processen med at ændre formen på slibeskiven fra det makroskopiske niveau for at opnå den krævede geometriske nøjagtighed. Slibning er en proces, der får slibepartiklerne til at stikke ud fra bindemidlet for at danne skærekanten og spånrummet for at opnå den krævede slibekapacitet.

Slibehindrende slibehjul med harpiksbindinger og slibehjul af metalforbindelse skal generelt formes og skærpes separat. Forglasede limslibehjul kan formes og skærpes med diamantdækhjul på én gang. Elektroplaterede slibehjul og metallagsslibede enkeltlags slibehjul behøver generelt ikke at skærpes, men kun når bearbejdningsnøjagtigheden og ydeevnen er ekstremt krævende, udføres enkel formning for at fjerne de høje slibekornspunkter på overfladen for at gøre overfladen mikrobladehøjde ensartet.

Forbandemetoden til forglaset CBN-slibeskive er forskellig fra almindelige slibehjul. Og det skal med rimelighed vælges i henhold til typen af slibehjul, typen af klæbemiddel og påføringskravene. Påføringsprocessen er også forskellig fra almindelige slibehjul. Fordi CBN-slibemidlet er ekstremt hårdt, brydes slibemidlet ikke under påklædning. Det fjernes grundlæggende under påvirkning af bandagen.

På nuværende tidspunkt har CBN-slibeteknologien i international erstattet almindeligt slibeværktøj i mange felter, såsom slibning af automobil- og Chaishan-krumtapaksler, hærdet stållejeringe, hårde støbejernspumpedele, højhårdhedsstål og rustfrit stål, værktøjsstål og Die-stål dele osv. Selvom omkostningerne ved CBN-slibehjul er høje, reduceres de tilbagevendende forbrugsomkostninger i slibefunktioner. Tiden til udskiftning og påklædning reduceres, inspektionstiden er kort, afvisningshastigheden reduceres, og produktiviteten øges. Det anslås, at behandlingsomkostningerne kan spares med mere end 30%. Det er især velegnet til arbejdsemner med små ændringer i overfladeruhed og høj overfladekvalitet samt til præcisionsslibning og automatiserede produktionsprocesser. CBN-slibning forbedrer produktionseffektiviteten og produktkvaliteten, og de samlede omkostninger er lavere end almindelig hjulslibning.