Hjem > Nyheder > Indhold

Vedligeholdelse metode af diamant slibning hjulet

Jan 05, 2019

1. Hvis diamant slibning hjulet ikke anvendes straks, bør det være lagt fladt eller suspenderet af den indre hul. De andre stykker eller fødder bør ikke stables på den flade savklinge, og bør lægges vægt på at fugt og rust.

2. Når diamant slibning hjulet er ikke længere skarp og skære overfladen er ru, skal det repareres i tid. Slibning ændrer ikke den oprindelige vinkel og ødelægger den dynamiske balance.

3. den indvendige diameter korrektion af diamant slibning hjulet og behandling af positionering hullet skal være udført af fabrikken. Hvis behandlingen er dårlig, vil det påvirke produktets brug virkning, og fare kan forekomme. Hul rivning bør ikke overstige det oprindelige huldiameter 20mm i princippet, for ikke at påvirke stress balancen.

4. udvælgelse af Diamant slibesten.

1) harpiks bond diamond slibehjul har svage bonding styrken, så egenskaben selvslibende under slibning kan være godt, det ikke er let at blok, slibning effektivitet er høj, den slibe styrke er lav, slibning temperaturen er lav. Ulempen er at slidstyrken er fattige, bære tabet af slibende er stort, og det er ikke velegnet til tunge slibning.
2) keramiske bond diamond slibehjul er overlegen i forhold til harpiks bond i slidstyrke og limning evne, med skarpe opskæring, høj slibning effektivitet, lav varme og blokering, lav termisk ekspansion, og let at kontrollere præcision. Ulempen er at slibe overfladen er tykkere og omkostningerne er højere.

3) metal bond diamond slibehjul har høj bonding styrken, god slidstyrke, lav slid, lang levetid, lave omkostninger og høj belastning, men fattige skarphed og let blokering.

4) slibende kornstørrelse har en vis indflydelse på tilstopning og reducere mængden af slibning hjulet. Sammenlignet med det fine sand korn, slibning foderkorn har en større slid dybde på forkant, og slibning hjulet er nemt at blokere.

5) af slibning Hjulets hårdhed har en stor indflydelse på blokeringen. Den høje hårdhed slibning hjulets bidrager ikke til overflade varmeafledning, men gavnligt at forbedre behandling præcision og holdbarhed.

6) slibning hjulet koncentration har en stor indflydelse på slibning effektivitet og forarbejdning omkostninger. Hvis koncentrationen er for lav, påvirkes effektiviteten. Tværtimod, er slibende partikler let at falde ned.  Koncentrationsområde skal være optimal.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com