info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Lineær hastighed på slibehjul

Lineær hastighed på slibehjul

Aug 21, 2020

Slibeskiveens lineære hastighed henviser generelt til" slibeskiven"'s sikre hastighedsgrænseområde, som tydeligt bestemmer, at slibeskivenes hastighed ikke må overstige denne hastighed under brug, ellers kan det få slibeskiven til at briste.

Den lineære hastighed for almindeligt harpiks slibeskive er 40m / s, og harpiks højhastigheds slibeskive er generelt 75m-80m / s. Dette er bare en generel situation. Slibeskiveens lineære hastighed bestemmes hovedsageligt af slibeskiven.

Hvad er indflydelsen af ​​den lineære hastighed af diamantslibeskive?

De faktorer, der påvirker slibeskivets lineære hastighed, er mere komplicerede. Når diamantslibeskivehastigheden øges fra 28,8 m / s til 33,6 m / s, øges hastigheden kun med 16%, og dens blokering øges tre gange. Ved stigningen i diamantslibeskivehastigheden opnås den maksimale skæredybde af de slibende partikler. Skæreområdet vil også falde, og stigningen i antallet af snit og stigningen i slibevarmen fører til en stigning i mængden af ​​tilstopning.

Imidlertid, hvis diamantslibeskivets lineære hastighed når et bestemt niveau (f.eks. 50 m / s eller mere), falder blokeringen af ​​diamantslibeskiven i stedet. Derfor er det bedst at vælge den lineære hastighed for diamanthjul under slibning og undgå hastigheden på 20 m / s til 50 m / s.

Etablering og optimering af rimelige slibningsparametre og sammenfattende regler under slibeprocessen, såsom partikelstørrelse, hårdhed, organisering, slibeskivehastighed og slibemetode til diamantslibeskiven er en effektiv metode til at styre produktionen.

Sammenfattende er den lineære hastighed for diamantslibeskive og blokering i et forhold på 1: 3. Derfor foreslår producenter af diamantslibeskiver, at slibeskivets lineære hastighed skal kontrolleres under normalt arbejde og forsøger at holde det på en konstant værdi for at sikre, at slibeskiven ikke er tilstoppet.