Hjem > Nyheder > Indhold

Nøgleteknik til ultrahøjhastighedslibning ved hjælp af keramiske CBN-slibewheel

May 07, 2019

Ultrahøjhastighedslibning er et hot spot til slibning af bildele. Det kan i høj grad forbedre slipingseffektiviteten, reducere deformationen af arbejdsemnet, forbedre bearbejdningsnøjagtigheden og overfladekvaliteten af emnet, samtidig med at man reducerer forbindingen og forlænger slibeskivenes levetid. Nøglen til keramisk ultrahøjhastighedslibningsteknologi er følgende:

1. Super højhastighedsspindel

(1) Højhastighedslibning På grund af den ekstremt høje drejningshastighed kræves slibespindel og spindelmotorsystem til at fungere ekstremt præcist og har høj rotationspræcision.

(2) Om det drejer sig om et arbejdsstykkefastspændingssystem eller et slibespindelsystem, kræver hele slibesystemet god stivhed.

(3) Under højhastighedsslibning har hastighedsændringen som start, acceleration, deceleration og stop af slibeskiven stor indflydelse på motorakslen. Derfor har spindlen tilstrækkelig kraft og drejningsmoment.

2. Automatisk afbalanceringsenhed

Den dynamiske balance i ultrahøjhastighedslibning keramisk CBN slibeskive er meget vigtigt. Slibeskiven skal sædvanligvis afbalanceres to gange: Knytiden er i slibeprocessen, der skal balanceres og skal styres inden for ISO G0.4; Den anden gang er efter installation på maskinværktøjet, justerer maskinværktøjet midterpunktets midterafstand af dets tyngdepunkt for at opnå automatisk kalibrering af den dynamiske balance.

3. Kølesystem

Højhastighedsslibning producerer højslibningsvarme, og arbejdets overfladekvalitet, arbejdsstykkets nøjagtighed og slibeskærmens slid påvirkes i stor udstrækning af den varme, der frembringes ved slibningen. Derfor skal strømningsmængden af kølevæsken være stor nok, og strømningshastigheden skal være så konsekvent som muligt med sliphjulets hastighed og retning for at sikre tilstrækkelig afkøling; kølesystemet kræver også højt tryk, kræver normalt en højtryksspyledyse for at forhindre overfladen af slibeskiven i at blive tilstoppet af chips, hvilket får hjulet til at indlæse for meget.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com