info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Introduktion af CBN Vitrified Bond Slibeskive

Introduktion af CBN Vitrified Bond Slibeskive

Jul 04, 2020

Kubisk bornitrid (CBN) syntetiseres fra sekskantet bornitrid (HBN) ved anvendelse af alkalimetaller, jordalkalimetaller eller deres nitrider anvendes som katalysatorer til at omdanne til diamantlignende krystalstruktur under højt tryk og høj temperatur. Hele processen svarer til den for grafitsyntetiserende diamant. CBN er en diamantlignende krystalstruktur.

CBN's hårdhed og varmeledningsevne er kun lavere end en diamants. Sammenlignet med diamant har CBN to hovedfordele: den ene er, at CBN har god termisk stabilitet, den anden er, at CBN har kemisk inerti for jerngruppeelementer sammenlignet med diamant.

Anvendelser af forglaset CBN-slibeskive:

Vitrifieret bond CBN-slibeskive har høj effektivitet og længere levetid ved bearbejdning, skærpning og lille slibekraft. Det kan let forme og klæde sig med høj slibepræcision og mindre slibevarme.

Det bruges i vid udstrækning i nøgledelene i den automatiske motor, såsom knastaksel, krumtapaksel, stempel på klimaanlæg, kølekompressor, cylinder, øvre dæksel, nedre dæksel, præcisionsmaskineri (værktøjsstyringsvej, skrue osv.), Leje, metal forarbejdning af slibemidler og andre industrielle områder. Arbejdsstykkets materiale er forskellige slags skørt hårdt legeret stål, rustfrit stål, højhastighedsstål, højtemperaturlegering og titaniumlegering.

Forberedelsesprocessen for CBN-forglasset bindingsslibeskive:

1.Ingredienser: Beregn alle slags råmaterialer (CBN, keramisk binding, agglomerant, kondenseret aluminiumoxid og andet tilbehør), vej dem nøjagtigt, og vejningsnøjagtigheden er 0,001 g).

2. blanding: Sæt først CBN-slibemiddel i bassinet i rustfrit stål, og tilsæt passende dextrinopløsning til blanding, og formal materialet jævnt med en ske, gør overfladen af ​​CBN-slibemiddel ensartet belagt med et lag dextrinopløsning og tilsæt derefter forglasset binding gennem sigtning, hvilket gør bindingen jævnt viklet og klæber til overfladen af ​​CBN-slibemiddel, tilsæt endelig andre støbende additiver og bland jævnt.

3. formning: Sæt formningsmaterialerne i formen og tryk ind i slibeskiven af ​​den tilsvarende størrelse på pressen.

4. tørring: For at få det grønne slibeskivehus til at have en vis konsolideringsstyrke og tilføje midlertidigt konsolideringsbefugtningsmiddel eller binde med vand, når man blander materialer. Så det grønne organ på et dannet slibeskive indeholder 5-15% vand. For at forhindre vand i at ekspandere for damp under den efterfølgende sintringsproces og for at forbedre styrken af ​​det grønne legeme skal det tørre i 24 timer ved stuetemperatur og derefter tørre i 10 timer ved 50 ℃ eller 80 80.

5. sintring: Bindingen i det tørrede grønne slibeskivehus er hovedsageligt bundet med CBN-slibemiddel ved midlertidig binding, så styrken af ​​det grønne legeme er lavt. Det skal gøre bindingen i det grønne legeme forglaset og have en vis fysisk og kemisk reaktion med slibemidlet for at få produkterne til at have den tilsvarende mekaniske styrke. Der er 3 trin: opvarmning, varmebevarelse og naturlig køling i hele fyringsprocessen.

Undersøgelsesfokus for forglasset binding af CBN-slibeskive:

1.Forberedelsesprocessen for bindingen har en åbenbar effekt på båndets ildfasthed. Det kan reducere ildfasthed og homogenisering af binding ved præ-smeltning og forglasningsbehandling og forbedre slibehjulets ydeevne til en vis grad.

2. Sammensætningen af ​​den forglassede binding er en af ​​nøglefaktorerne, der påvirker CBN-hjulet. Glaskeramisk binding har fremragende mekanisk ydeevne og er velegnet til fremstilling af højstyrket forglaset CBN-slibeskive. Det er den vigtigste udviklingsretning for den forglassede binding.

3. Højtemperaturfugtighed af CBN-slibemiddel til forglasset binding påvirker bindingen mellem slibekorn. God befugtningsevne mellem bindingen og slibemidlet er god til udviklingen af ​​bindingsbroens fase. Ikke god befugtning forårsager bondaggregering.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com