Hjem > Nyheder > Indhold

Indflydelse af slibebetingelser på tilstopning af CBN-hjul

Sep 24, 2020

Slibende, slibende partikelstørrelse, bindemiddel, hårdhed og slibeskiveorganisering er de vigtigste faktorer for blokering af slibeskiver under arbejdsprocessen. Derudover har slibebetingelserne også en indvirkning på tilstopningen af ​​slibeskiven.

Indflydelse af slibebetingelser

1. Slibeskiveens lineære hastighed

Forøgelse af slibeskivets lineære hastighed vil medføre, at slibepartiklernes maksimale skæredybde falder, og chipets tværsnitsareal også reduceres. Samtidig øges antallet af snit og slibende varme, hvilket øger tilstopningsmængden. Slibeskivehastigheden skal vælges med rimelighed under slibning.

2. Emnehastighed

Praksis har bevist, at øge arbejdshastigheden to gange; det vil gøre blokeringen af ​​slibeskiven tredoblet. Jo højere emnehastigheden er, jo større er den slibende belastning. Jo mindre skæredybden af ​​slibepartiklerne er, desto mindre er spånernes tværsnitsareal. Når slibetykkelsen stiger, vil den slibende partikels passivering blive forværret, hvilket kan forårsage slibelaget, og arbejdsemnerne presser. Det svarer til, at slibeskiven bliver hærdende, hvilket vil forværre blokering af slibeskiven.

3. Slibemetode

Ved slibemetoden vil forøgelse af kontaktarealet mellem slibeskiven og arbejdsemnet forværre blokering af slibeskiven. På grund af det store kontaktareal mellem slibeskiven og emnet er det vanskeligt for kølemidlet at komme ind i slibeområdet, så slibevarmen bliver høj. Og temperaturen er høj, hvilket forårsager tilstopning og er tilbøjelig til tilstopning af kemisk vedhæftning og indstøbt tilstopning. For eksempel er slutslibningen lettere at blokere end den perifere slibning, og den vandrette skæreslibning er mere alvorlig end den langsgående slibning.

4. Radial skæremængde

Indflydelsen af ​​den radiale skæremængde på blokering af CBN-slibeskiven viser en pukkeltrend. Når den radiale skæremængde ap< 0,01="" mm,="" opstår="" tilstopning.="" når="" skæremængden="" stiger="" til="" ap="0,03" mm,="" viser="" blokeringsmængden="" en="" faldende="" tendens.="" når="" skæremængden="" fortsætter="" med="" at="" stige="" ap="0,04" mm,="" stiger="" blokeringsmængden="">

5. Slibevæske

Valg af en fremragende slibevæske kan forbedre tilstopning af slibning.

Sammenfattende er partikelstørrelse, hårdhed, struktur, foringshastighed, emnehastighed, slibemetode, skæredybde og slibevæske de faktorer, der påvirker blokering af slibeskiven under slibeprocessen. Etabler optimerede og rimelige slibeparametre og opsummer herredømme burde være vores opgave i fremtiden.

JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com