info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvilken enhed er netværket i diamantkornet? Sådan konverteres mesh til mikrometer

Hvilken enhed er netværket i diamantkornet? Sådan konverteres mesh til mikrometer

Nov 14, 2020

Forklaring en

Antallet af masker er antallet af huller, hvilket er antallet af huller pr. Kvadrat tomme. Jo større maske, jo mindre blænde. Generelt er antallet af masker × blænde (antal mikroner)=15000. F.eks. Er blænden på en 400 mesh skærm ca. 38 mikron; blænden på en 500 mesh skærm er ca. 30 mikron. På grund af problemet med åbningshastighed, der er forskellen i tykkelsen på den tråd, der bruges til at væve nettet, er standarderne i forskellige lande forskellige. Der er nuværende tre standarder: De Forenede Stater, Det Forenede Kongerige og den japanske standard. Det Forenede Kongerige og De Forenede Stater er ens. Japan er helt anderledes. Kina bruger den amerikanske standard, det vil sige, den kan beregnes med formlen ovenfor.

Forklaring to

Mesh henviser til antallet af huller på skærmen pr. Kvadrat tomme, 50 mesh betyder 50 huller per kvadrat inch, 500 mesh betyder 500 hullers. Jo højere maskenummer, jo flere huller. Ud over at indikere hullerne på skærmen bruges den også til at angive partikelstørrelsen på de partikler, der kan passere gennem skærmen. Jo højere masken er, jo mindre er partikelstørrelsen.

Partikelstørrelsen af ​​pulveret kaldes partikelstørrelsen. Eftersom partikelformen er meget kompliceret, er der normalt flere ekspressionsmetoder, såsom sigtning af partikelstørrelse, sedimentationspartikelstørrelse, ækvivalent volumenpartikelstørrelse og ækvivalent overfladearealpartikelstørrelse. Sigtestørrelsen er, at partiklerne kan passere gennem skærmen, udtrykt som antallet af huller i en tomme (25,4 mm) bredskærm, så det kaldes" maskenummer" ;.

Omregningsforhold: 1 μm=1 mikrometer (mikrometer)=0,001 millimeter (millimeter);

Konverteringen mellem mikron og maske er som følger: mikron≈25,4 × 1000/2 × maske, jo større maske, jo større er fejlområdet.

Sammenligningstabel med maskeantal og partikelstørrelse

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com


1