info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forbedret retning af enkeltlag CBN Superhard Slibeskive

Forbedret retning af enkeltlag CBN Superhard Slibeskive

Mar 22, 2019

Materialer med høj styrke og hårde materialer, såsom titaniumlegeringer, nikkelbaserede legeringer og ultrahøjstyrke stål har været meget anvendt i luftfartøjsudstyr. Superbrasive slibeskiver med kubisk boritrid (CBN) anvendes til at opnå høj effektivitet af disse materialer og deres komponenter. Det er en pålidelig tilgang og en vigtig metode til behandling. På dette stadium kan CBN slibeskiven opdeles i to lag i overensstemmelse med slibelagets struktur. Sammenlignet med flerlags CBN slibeskiver (hovedsagelig med harpiksbindemidler og keramiske bindemidler), har enkeltlagsbelægning og lodning CBN slibeskiver betydelige fordele, herunder god formens opbevaring, høj materiale fjernelse effektivitet, mindre forberedelse til slibning og formning, slibningen hjulbasis kan genanvendes og lignende. Især er CBN-sliphjul med enkeltslag mere egnet til hurtig og effektiv slibning på grund af den høje matrixstyrke, relativt tyndt slibende lag og højstyrkebindingsmiddel. På trods af betydelige fremskridt i de seneste år står single-layer CBN slibeskiveforskning stadig imod følgende udfordringer:

(1) Højkvalitetsbinding af CBN slibekorn og slibesubstrat, herunder nye teknologier med stærk binding og lav beskadigelse. Ingen af de eksisterende pletterings- og lodningsteknikker garanterer fuldt ud disse kombinerede fordele. Derfor er det nødvendigt at videreudvikle og forbedre forbindelsesteknologien mellem CBN-slibekornene og slibehjulet.

(2) Slibekornfordelings- og arbejdsoverfladestruktur har en vigtig indflydelse på slibeproduktionen af enkeltlag CBN slibeskive. De eksisterende metoder realiserer dog ikke fuldt ud deres fulde potentiale. Slibekornfordelingen og arbejdsfladekonfigurationen skal optimeres yderligere, såsom brugen af nye metoder, såsom bladordnings teori afledt af det biologiske felt.

(3) Den eksisterende forskning i slibeprocessen er hovedsagelig baseret på gennemsnitsværdien af den enkelte slibekorns tykkelse, hvilket i høj grad begrænser evnen til nøjagtigt at forudsige og styre slibeprocessen. Af denne grund er det nødvendigt at karakterisere den faktiske arbejdsoverfladetilstand for enkeltlag CBN-slibeskiven og bestemme de faktiske fordelingsegenskaber for den enkelte slibekorntykkelse under slibeprocessen.

(4) Når almindelige enkeltkrystal CBN slibekorn anvendes til et enkeltlags slibeskive, er det svært at skarpe selv, hvilket reducerer slibestyringen af CBN slibeskiven. Det er nødvendigt at udvikle et enkeltlags slibeskive lavet af selvskærende slibemidler for fuldt ud at udnytte slibepotentialet hos CBN superabrasiver.

(5) Den eksisterende enkeltlags slibeskivemodellering og simuleringsarbejde er stadig i teoretisk fase, og applikationsværdien er begrænset. For yderligere at forbedre forarbejdningseffektiviteten og kvaliteten er det nødvendigt at foretage en dybtgående forskning om modellering og kontrol af slibeprocessen.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com