info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Vigtig behandlingsteknologi af knastaksel

Vigtig behandlingsteknologi af knastaksel

May 01, 2020

Kamakselslibemaskinen kan opnå den halvautomatiske cyklus med slibning af alle knastene på hele knastakslen og den ydre kant af det excentriske hjul. Slibeskæreskæringen, bordbevægelse og indeksering efter modellen kan automatisk udføres, så den har høj produktionseffektivitet og er velegnet til masseproduktion. Knastaksler er velegnede til brug af inautomobiles, dieselmotorer osv.

Den vigtige behandlingsteknologi inkluderer bearbejdning af centerhul, varmebehandling og kamslibning.

Bearbejdning af centerhul

Processarrangementet er opdelt i 2 gange, før og efter varmebehandling. Nøglen til denne proces er at kontrollere tolerancen for 60 gradens positioneringskegle (± 15 ′ ~ ± 20 ′), og et specielt værktøj kræves en fuld inspektion for at kontrollere knastakslens aksiale retning. Åbningsnøjagtighed kræver ± 0. 2 til ± 0. 5 mm for at forhindre årsagen til umølede burr under cam-fræsning.

Varmebehandling

Quenching Induktion skal være baseret på forskellige emner. Find grænsevilkårene for slukning under mødet med hårdhedskravene, og styr derefter den maksimale og mindste spænding og strømintervaller for udgangen. På samme tid skal du kontrollere koncentrationen, strømningshastigheden og temperaturen af ​​den slukkende væske og analysere med jævne mellemrum kølehastigheden af ​​den slukkevæske som grundlag for udskiftning af slukkevæske.

Kamslibning

Efterhånden som slibeprisen mindskes og slibehastigheden øges (fra den traditionelle 35 ~ 60 m / s til 125 ~ 200 m / s), brugen af hurtigslibning vil være en uundgåelig tendens. Det forglasede bond CBN-kamakselslibehjul er velegnet til effektiv og kraftig slibning af kamakseloverfladen og magasinoverfladen. Slibehjulets lineære hastighed er 80 m / s-120m / s. Slibehjulet til krumtapakslen er velegnet til slibning af overfladen og dens trykoverflade. Slibehjulets lineære hastighed er generelt 80 m / s-120m / s. Ved CBN-slibehjul skal det betales opmærksom på valg af passende bredde, koncentration, hårdhed og skærevæske. Det korrekte valg af parametre for skærevæske og køleprocesser vil have stor indflydelse på graden af ​​mekanisk slid, kemisk erosion og termisk skade på slibehjulet under slibning. Især udstyrsleverandørerne anbefaler generelt brug af dobbelt slibehoved på fuldt CNC-slibemaskiner, når knastakslen har en konkav knast

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com