Hjem > Nyheder > Indhold

Sådan bruges harpiks diamantskød til polering af perle

Feb 21, 2020

Instruktioner og vedligeholdelse af harpiksbindingsskødet: For at opnå de bedste resultater anbefales det at først klippe stenen på en skæreskive på 600 eller 1200 mesh. Polering udføres med et konstant drypp af vand ved at bevæge sten over hele skødets område for at få en strålende flad overflade.

Det er vigtigt at bevæge sten over hele skødets overflade for at opretholde en glat og flad poleringsoverflade.

Poleringspulveret er imprægneret i harpiksbindingsskødet, hvilket eliminerer behovet for yderligere midler. Alt der tilsættes er vand. Denne langvarige skød med et poleringslag på 6 mm, kræver kun påklædning fra tid til anden. Den anbefalede driftshastighed er op til 1500 o / min. Når der er brug for en let forbinding, kan en fin carborundum-stang bruges til at fjerne eventuelle krusninger og for at gendanne en perfekt flad overflade. Masser af vand er påkrævet under påklædning.

Resin diamantslibningsrunder bruges hovedsageligt til glaspolering og krystalpolering, ligesom ædelsten, kvartsglas, agat osv. Resinbinding diamantslibeskiver bruges i vid udstrækning til fin ansigtsslibning i forskellige brancher.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbund: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/