info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man løser forbrændinger af emnet?

Hvordan man løser forbrændinger af emnet?

Jun 05, 2020

Om overfladen af emner er brændt afhænger af temperaturen i slibeområdet. Følgende er nogle foranstaltninger til at løse brænde i sidste ende ansigt slibning:

 

1. Forbedre dressing metode af endeflade af slibehjul.

Når du trimmer slibeskivens endeflade på en CNC-vinkelindflyvningscylindrisk slibemaskine, skal den tilspidsede del af slibeskivens endeflade danne en skarp vinkel med slibeskivens ydre cirkel. På denne måde forbedrer det ikke kun slibeskivens skæreevne, men reducerer også kontaktområdet mellem skærkanten af slibeskiven og emnets overflade, hvilket reducerer friktionen og slibevarmen.

 

2. Forbedre kølemetoden i endeflade ved slibning

Ved slibning af endefladen er kontaktområdet mellem slibeskiven og arbejdsemnet større, end når det slibes den ydre cirkel. Og køledysen, der anvendes til slibning af den ydre cirkel er vanskeligt at injicere kølevæsken i endeoverfladen slibning område, således at i slibning processen med CNC kantede tilgang cylindrisk slibning maskine køletilstanden i slutningen ansigt forringes, og endefladen er tilbøjelig til at brænde. For at forbedre denne situation kan der monteres en nærliggende dyse i de øvre og nedre retninger ved slibepositionen på endens flade på et slibehjul, så der sprøjtes tilstrækkelig kølevæske ind i slibeområdet under slibningen, hvilket i høj grad kan forbedre køle- og smøringens tilstand.

 

3. Øg arbejdsemnets hastighed korrekt, når du sliber endefladen

Efterhånden som emnets hastighed øges, øges mængden af endefladeslibning proportionalt. Når emnets hastighed er forøget, reduceres arbejdstøjets længdefoder pr. omdrejning, og varmeproduktionen kan reduceres. Samtidig gælder det, at jo højere emnets hastighed er, desto kortere er den lokale kontakttid mellem slibeskiven og arbejdsemnet. Jo hurtigere slibezonen bevæger sig på emnets overflade, jo bedre bliver slibeforholdene.


Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com