info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man løser forbrændingerne af emnet?

Hvordan man løser forbrændingerne af emnet?

May 29, 2020

Hvorvidt overfladen af ​​emner brændes afhænger af temperaturen i slibearealet. Følgende er nogle forholdsregler for at løse forbrændingen i slutfladen:

1. Forbedre forbindingsmetoden på slibeskiveets endeflade.

Når du trimmer endefladen af ​​slibehjulet på en CNC-vinkelformet cylindrisk slibemaskine, skal den koniske del af slibeskiveets endeflade danne en skarp vinkel med slibeskivets ydre cirkel. På denne måde forbedrer det ikke kun skæreevnen på slibehjulet, men reducerer også kontaktområdet mellem slibekanten på slibehjulet og emneoverfladen, hvilket reducerer friktionen og slibevarmen.

2. Forbedre afkølingsmetoden på endefladen ved at slibe

Ved slibning af endefladen er kontaktområdet mellem slibehjulet og emnet større end ved slibning af den ydre cirkel. Og den køle-dyse, der bruges til slibning af den ydre cirkel, er vanskelig at sprøjte kølevæsken ind i slibearealet til endeoverfladen, så i malingsprocessen af ​​CNC-vinkelformet cylindrisk slibemaskine kan kølebetingelsen ved endefladen forringes, og slutfladen er tilbøjelig til at brænde. For at forbedre denne situation kan der installeres en nærliggende dyse i den øvre og nedre retning ved slibepositionen af ​​endeoverfladen på et slibeskive, således at tilstrækkelig kølevæske sprøjtes ind i slibeområdet under slibning, hvilket i høj grad kan forbedre betingelsen for afkøling. og smøring.

3. Øg arbejdsstykkets hastighed korrekt, når du sliber endefladen

Når emnets hastighed øges, øges mængden af ​​endefladeslibning proportionalt. Efter at arbejdsstykkets hastighed er forøget, reduceres arbejdsemnerets længderetning per omdrejning, og varmeproduktionen kan reduceres. På samme tid, jo højere arbejdsemnehastighed, jo kortere er den lokale kontakttid mellem slibehjulet og emnet . Jo hurtigere slibningszonen bevæger sig på emneoverfladen, jo bedre er slibebetingelserne.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com