info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Sådan reduceres ruheden ved slibning af emner med Cbn hjul

Sådan reduceres ruheden ved slibning af emner med Cbn hjul

Sep 18, 2019

I tilfælde af slibning af emnet med et CBN-slibehjul, er reduktion af emnets ruhed hovedsageligt i de to aspekter af slibehjulet og slibemaskinen.

Først og fremmest kravene til slibehjulet:

1. Brug slibemidler med god slibepræstation, såsom diamant, kubisk bornitrid og nyt korundslibemiddel.

2. Når emnet ikke opfylder kravene, skal det finkornede CBN-slibehjul vælges, og det superbløde harpiksbindemiddel (eller gummibindemiddel) W20-W40 partikelstørrelse plus grafitpåfyldning korundslibeskive kan opnå spejlfinish .

3. Ved at tilføje stenpolyfyldningsmiddel til harpiksbindemidlet kan CBN-slibehjulet få polerings- og smøreeffekt under slibeprocessen, så emnets overfladeruhed efter slibning når 0,025-0,01 mm.

4. Sænk blandingen af stearinsyre og oliesyre i CBN-slibehjulet for at smøre og polere. Under vådslibningsforhold kan overfladeruheden reduceres.

På den anden side kravene til slibemaskine:

1. Forbedre stivheden af maskinværktøjet. Hovedsagelig gennem den tekniske transformation for at forbedre kontaktstivheden på føringsskinnen og passende øge friktionsdæmpningseffekten af føringsskinnen for at øge maskinens værktøjs antivibrationsevne.

2. Forbedre kølevæskens renlighed. En filteranordning bruges til at fjerne slibeaffald og urenheder fra kølevæsken.

3. Forbedre rotationspræcisionen og lejestivheden på CBN-slibehjulsspindlen.

4. Reducer maskinens vibrationer. Der er mange vibrationskilder til værktøjsmaskiner, og det er umuligt at eliminere dem alle. Dog skal vibrationskilder bruges til vibrationskilder. Såsom slibehjulets statiske balance, vibrationsdæmpning og vibrationsreduktion af CBN-hjulrammermotoren.

5. Reducer arbejdsbænkens hastighed, og opfyld kravene til bandagehjulet. Ved slibning med lav ruhed kræves, at CBN-slibehjulets bandagehastighed er 0,015-0,02 mm / r, hvilket kræver, at bordet bevæger sig med en hastighed på 15-20 mm / min uden kryb og slag.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com