info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvordan bedømmer man slibeskivenes liv?

Hvordan bedømmer man slibeskivenes liv?

Jul 02, 2020


Under slibeprocessen ændrer det konstant arbejdsfladens tilstand på grund af slid på selve slibeskiven. Med forlængelsen af ​​slibetiden falder slibeskivets skæreevne, og forskellige slibefejl vises fortsat, så det ikke kan slibes. På dette tidspunkt skal slibeskiven trimmes. Den faktiske slibetid for slibeskiven mellem to forbindinger kaldes slibeskivets levetid. Slibeskivenes levetid er en vigtig faktor, der påvirker slibeeffekten, især ved profilslibning.

Hvordan bedømmer man slibeskivenes levetid?

Generelt er det baseret på forskellige fænomener, der genereres, efter at slibehjulets arbejdsflade er slidt gennem observation og test. De slibefænomener, der genereres efter slibning af hjulet, inkluderer hovedsageligt: ​​selv-ophidset vibration under slibningsprocessen og regenerative vibrationsmærker på overfladen af ​​emnet; slibestøj øget; slibning af forbrændinger på overfladen af ​​emnet kraftigt øget eller nedsat slibekraft nedsat slibenøjagtighed øget slibeflade ruhed.

Slitage på slibeskiven, det vil sige den effektive profil på slibeskiveens perifere overflade påvirker bearbejdningen. Dette er en systematisk fejl. Især ved præcisionsslibning skal slibeskiven trimmes fint, og der skal indstilles et specielt bandageprogram for at gøre slibeskiven længere. Hold profilen inde.

Hvorfor er livet på slibeskiver fra mange leverandører anderledes? Den første reson handler om kvalitetsproblemer, der påvirker slibeskivenes levetid. Generelt er nogle berømte slibeskiver opmærksomme på råmaterialernes kvalitet, så produktets kvalitetssikring er stabil. Det andet er brugsproblemet. Forkert brug vil medføre, at slibeskiven slides og medfører en kort levetid!

JR Companyalways leverer slibeskiver af høj kvalitet til kunder, velkommen til at vide mere information.www.jrdiamondtoolsgroup.com