info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Sådan males træbearbejdningssagblad?

Sådan males træbearbejdningssagblad?

Aug 14, 2019

Træbearbejdende savklinger er legeringer af savklinger. Når du slibes, skal du finde et sted at slibe eller vende tilbage til fabrikken for slibning. Slib ikke tænderne manuelt, da dette kan forårsage, at savklingen er beskadiget eller ubrugelig.

Legeringssavens slibemaskine skal først bruge en professionel savklinge-slibemaskine. Ud over de strenge krav til slibehjulet, motor, bord osv. Skal det også udstyres med en passende slibevæske (skærevæske). Hovedfunktionen er afkøling af legeringsskærehovedet, mens skæreoverfladens fladhed forbedres og slibeeffekten.

Afhængigt af savbladets behov skal der desuden tages en række faktorer i betragtning ved udformningen, hvoraf den vigtigste er vinklen på legetipen til vingens endestykket.

Uanset forreste vinkel (indre hjørne), bagvinkel (ydre cirkel) og side, er der en specificeret vinkel i designet. Hvis slibevinklen ikke er korrekt, vil den faktiske anvendelse have alvorlige konsekvenser såsom ineffektivitet og manglende evne til at bruge. Uanset om det drejer sig om produktion, renovering eller slibning af savklingen, skal savklingen professionelt males.

Derfor er valg af savkværn nøglen til produktion eller reparation af savklingen. Når du vælger en maskine, skal du først se på maskinens stivhed og præcision. Nøjagtigheden afhænger af maskinens designprincip og maskindelenes ydelse.

Om sammenligningen mellem automatiske og manuelle maskiner er fordelene ved den automatiske maskine høj præcision og et lidt lavere teknisk krav for arbejdstagerne, men ulempen er, at effektiviteten er relativt lav. Fordelen ved den manuelle maskine er, at den er hurtig og effektiv. Ulempen er, at de tekniske krav til arbejderne er lidt højere, og nøjagtigheden er naturligvis relateret til arbejderne selv til en vis grad.

JR Diamond tools Co., Ltd. Producer forskellige slibeskiver til slibning af træbearbejdningssave med stabil kvalitet og konkurrencedygtig pris. Vigtigste produkter: galvaniseret diamant og CBN-hjul til TCT-sav, båndsav. Harpiksbundet diamant / CBN slibehjul til cirkelsav.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

5