info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan skelnes diamantslibningshjul?

Hvordan skelnes diamantslibningshjul?

Nov 27, 2019


Der er mange typer diamantslibningshjul. I dag introducerer vi typer diamantslibningshjul til dig.

I henhold til teknologiprocessen kan diamantslibningshjul opdeles i harpiksbindende diamanthjul, metalbind / sintrede diamanthjul, forglasede diamantskive og elektropletterede diamanthjul.

I henhold til slibemetoden kan diamantslibehjul opdeles i centerfri slibning af diamantslibehjul til koreless slibemaskiner, diamantslibningshjul, diamantsaveskovle, diamantslibningshjul til cementeret hårdmetalslibning og diamantslibningshjul til slibning af diamantkompositplader.

I henhold til udseendet kan diamantslibehjul opdeles i cylindriske slibehjul, skålformede slibehjul, kantede / afskårne slibehjul, parallelle slibehjul, kopformede slibehjul og skålformede slibehjul og så videre.

Diamantslibehjul er et specielt værktøj til slibning af hårde og sprøde materialer som hårdlegering, glas, keramik og ædelsten. I de senere år med den hurtige udvikling af højhastighedsslibning og ultrapræcisionsslibeteknologi er der stillet højere krav til slibehjulet. Forglasede og harpiksbindende slibehjul kan ikke længere imødekomme produktionsbehovet. Slibeskiver af metalbindinger har høj limstyrke, god formbarhed. Det er blevet brugt meget i produktionen på grund af dets enestående egenskaber.

Diamanthjul bruges nu i vid udstrækning i alle aspekter af slibning.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbund: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/


360截图20191130104722493