info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan skal Cbn slibehjul opretholdes?

Hvordan skal Cbn slibehjul opretholdes?

Nov 06, 2019

Cbn slibehjulet bruges til bearbejdning af emner med høj præcision og vanskelig slibning. Det er et værktøj, der er unikt med hensyn til omkostninger og virkning, og brugsgraden på markedet er meget høj. I dag, lad os dele med dig, hvordan vores cbn slibehjul skal opretholdes.

Den første ting, vi vil tale om, er de vedligeholdelsesforanstaltninger, som cbn slibehjul vil støde på under brugen ,, som trimmes. Når slibehjulet bruges i et stykke tid, er overfladen ikke længere skarp, ru, og klæbemidlet lækker ud på grund af kontinuerlig slibning, men vi er nødt til at udføre forbindingen til slibeskiven. I processen med påklædning skal vi være opmærksomme på, at vi ikke kan ændre den oprindelige vinkel, og vi skal sikre stabiliteten i dens dynamiske balance;

For det andet kan der i processen med anvendelse af cbn slibehjul være et fænomen med unøjagtig positionering. På dette tidspunkt er vi nødt til at flytte, men jeg mindes her om, at positioneringsprocessen ikke må være placeret af os selv, og den skal returneres til fabrikken med henblik på positionering. Da den nøjagtighed, der kræves til positioneringsoperationen, er meget høj, påvirkes arbejdsemnets nøjagtighed, når først operationen ikke er god, og faren opstår under brugen;

Til sidst, når vi opbevarer cbn-hjulet efter afslutningen af vores arbejde, skal vi hænge det på et sikkert sted eller lægge det fladt på et tørt sted og ikke stakke andre ting på det for at undgå at træde på det. Sørg for at opbevare miljøet sikkert og tørt.

Vi skal være mere opmærksomme på værktøjerne, især værktøjerne med høj præcision, vi skal være mere opmærksomme på vedligeholdelse for ikke at forårsage unødvendige problemer ved næste brug.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbinding: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/