Hjem > Nyheder > Indhold

Hvordan skal Cbn slibehjul opretholdes?

Sep 27, 2019

Cbn-slibehjulet bruges til bearbejdning af arbejdsemner med høj præcision og vanskelig slibning, og brugen er også meget høj. Lad os introducere, hvordan cbn-slibeskiven skal opretholdes.

Den første ting, vi vil tale om, er beskæring. Når slibehjulet bruges i et stykke tid, er overfladen ikke længere skarp, ru, og klæbemidlet lækker ud på grund af kontinuerlig slibning, så er vi nødt til at udføre forbindingen til slibeskiven. I processen med påklædning skal vi være opmærksomme på, at vi ikke kan ændre den oprindelige vinkel, og vi skal sikre stabiliteten i dens dynamiske balance;

For det andet kan der i processen med anvendelse af cbn slibehjul være et fænomen med unøjagtig positionering. På dette tidspunkt er vi nødt til at flytte den igen, men jeg er her for at minde kunderne om, at de ikke må lokalisere behandlingen selv, og at de skal vende tilbage til producenten for positionering. Da den nøjagtighed, der kræves til positioneringsoperationen, er meget høj, påvirkes arbejdsemnets nøjagtighed, når først operationen ikke er god, og faren opstår under brugen;

Endelig, når cbn dræber dig til opbevaring efter afslutningen af vores arbejde, skal vi hænge det på et sikkert sted eller lægge det fladt på et tørt sted og ikke stakke andre ting på det for at undgå at træde på det. Sørg for at opbevare miljøet sikkert og tørt.

Vi skal være mere opmærksomme på værktøjerne, især værktøjerne med høj præcision; vi bør være mere opmærksomme på vedligeholdelse for ikke at forårsage unødvendige problemer ved næste brug. Guangzhou JR Diamond Co., Ltd. leverer omfattende tjenester til kunder, der køber vores cbn slibeskiver for at sikre, at du forarbejder og produktionen går glat.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com