info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvor høj temperatur diamanthjulet kan modstå?

Hvor høj temperatur diamanthjulet kan modstå?

Aug 07, 2020


Det er ikke til at sige, at diamant slibehjulet ikke er bange for høj temperatur, og det kan ikke stå ved en bestemt temperatur. Dette er tilfældet for alle produkter, men grænsen er anderledes. Hvor højt kan den modstå temperaturen?

Diamantslibehjulet kan modstå temperaturen på 3550°C-4000°C, diamantens smeltepunkt er 4000°C. Antændelsestemperaturen er 850~ 1000 ° C i luften, og det antændes ved 720 ~ 800 ° C i ilt. Generelt, når boring kulstofstål råvarer, slaggen bliver til sølv det meste af tiden, der indikerer, at boretemperaturen er lav, og det er egnet til at komme ind i produktionsprocessen ved en moderat hastighed. Boretemperaturen er høj, og slaggen viser generelt en lys lilla eller mørkeblå farve.

Eksponeringsgraden af partiklerne i diamantslibningshjulet når op på 70%~80%, hvilket gør slibehjulet skarpere og forbedrer i høj grad bearbejdeligheden. Skærekraften, skæretemperaturen, skæreeffekten og skærespecifik energi forårsaget af hele skæreprocessen reduceres betydeligt, hvilket i høj grad forbedrer den høje effektivitet af produktion og forarbejdning og slibehjulets levetid. Diamantens slibende hjuls spånholdige rum er mere rigeligt og ikke let at blokere, hvilket forhindrer beskadigelse af emner. Desuden kan den spånholdige plads rumme en stor mængde kølemiddel, hvilket med rimelighed kan reducere temperaturen af skæreemne og forhindre forbrændinger.

Diamant slibehjul er et specielt værktøj til at skære hårde legering skæreværktøjer, lamineret glas, porcelæn, spar og andre high-line hårde og sprøde materialer. I de senere år er der med den hurtige udviklingstendens inden for højhastighedsskæring og ultrahøjpræcisionsskæringsteknologi blevet klart indført højere regler for slibehjulet. Det forglasnede bindings- og harpiksbindingsslibehjul kan komme i betragtning til fremstilling. Metalbindingsslibehjulene har været meget anvendt i produktionen på grund af deres åbenlyse egenskaber som høj trykstyrke, god formbarhed og lang levetid.

Faktisk afhænger temperaturen generelt af diamantslibningshjulets boring og skærehastighed, kvaliteten af råvarerne og kvaliteten af cnc-vingerne. Disse faktorer er næsten besluttet. Generelt, når der bores fleksible råmaterialer, kan skæremængden accelereres moderat, og skærehastigheden kan forbedres til høj produktionseffektivitet. Hvis arbejdsemnernes varmeoverførselseffektivitet er høj, vil boretemperaturen stige hurtigt under produktion og forarbejdning.


Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com