info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvordan vælger jeg det rigtige slibehjul?

Hvordan vælger jeg det rigtige slibehjul?

Sep 11, 2019

Slibehjulet er et slibende skæreværktøj. Slibehjul bruges i slibemaskiner. Et slibehjul består af et antal hårde, hårde korn på dens overflade, som hjælper med at bevæge sig mod arbejdsemnet for at skære små fliser af materiale væk. Slibende leverandører som JR diamantværktøj Co., Ltd tilbyder en bred vifte af produkter, der er catering til en lang række anvendelser inden for metalbearbejdning. Nedenfor er visse faktorer, du skal overveje, når du vælger det rigtige slibehjul.

Korn - Slibekornene udfører den egentlige skæring. Det ideelle slibemiddel forbliver skarpt med minimal slidspids. Aluminiumoxid er det mest almindelige slibemiddel. Det er normalt det første valg til slibning af kulstofstål, legeret stål, højhastighedsstål, udglødet formbart jern, smedejern og bronze og lignende metaller. Siliciumcarbid bruges til formaling af gråt jern, kølet jern, messing, blødt bronze og aluminium samt sten, gummi og andre ikke-jernholdige materialer.

Grit størrelse - Grit størrelse er størrelsen på individuelle slibekorn i hjulet. Det svarer til antallet af åbninger pr. Lineær tomme i den endelige skærmstørrelse, der bruges til at størrelsen på kornet. Hvert slibehjul har et tal, der angiver kornstørrelsen. Lavere tal (såsom 10, 16 eller 24) betegner et hjul med groft korn, mens et højere antal indikerer fine korn. Jo grovere korn, jo større er størrelsen på det fjernede materiale. Grove korn bruges til hurtig fjernelse af bestanden og fint anvendes til små kontaktområder. JR diamantværktøj Co., Ltd leveres med alle kornstørrelser.

Obligationer - En binding er det materiale, der holder slibekornene sammen, så de kan skære effektivt. Bindingen skal slides, da slibekornene slidter med nye skarpe korn. Der er tre hovedtyper af bindemateriale

Forglasede obligationer - Stive, stærke og porøse, de fjerner lagermateriale i høje hastigheder og slibes til nøjagtige krav.

Resinoidobligationer - Til hurtig fjernelse af lager samt dem, hvor der er behov for bedre finish. De er designet til at køre med højere hastigheder, og de bruges ofte til hjul i fabrikationsbutikker, støberier, billetbutikker og til savsslibning og gumming.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com