info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Højhastighedsslibehjul kan øge dine produktionspriser

Højhastighedsslibehjul kan øge dine produktionspriser

Nov 30, 2019

Højhastighedsslibehjul kan øge producentens produktionshastighed, forbedre produktkvaliteten og reducere produktionsomkostningerne. To af de mest populære super-slibeprodukter, der bruges til disse formål, inkluderer CBN-slibehjul og diamanthjul.

CBN-hjul er fremstillet med syntetiseret krystallinsk materiale produceret på en lignende måde, der bruges til dyrkning af menneskeskabte diamanter. Dette gøres ved højtryks-teknikker ved høj temperatur, så CBN-hjul ligner diamanthjul, idet de er modstandsdygtige over for slid og bemærkes for styrke.

Slibekorn til CBN-hjul forbedres hvert år, hvilket fører til mere kontrolleret styrke og former, der engang var udfordringer i denne branche. Uanset om en kunde vælger at bruge et CBN-hjul eller et diamanthjul, er det vigtigt at bemærke, hvilke elementer der er vigtige for at opnå det ønskede resultat.

Hjuldiameteren spiller en vigtig rolle, da jo mindre hjulet er, jo lettere er det at bruge, og generelt er det billigere. Små hjul er også lettere at håndtere og afbalancere. Større hjul er imidlertid mere egnede til hurtigere driftshastighed.

Alle slibehjul har et nav, der skal designes med passende monteringsteknikker for at det kan fungere med de højeste hastigheder. Dette betyder, at hjulet er monteret på en spindel, der forhindrer det i at skifte, selv når centrifugalkraften skubber hjulet ind i større hastigheder. Enhver form for ubalance påvirker hjulets stabilitet og kan føre til farlig glidning. Erfarne CBN- og diamanthjulleverandører vil have udarbejdet enhver balanceproblemer og udviklet et super-slibemiddel af kvalitet, der altid vil være afbalanceret og arbejde med høje hastigheder.

Kølevæske er også vigtig med diamantskæreblade og CBN-hjul, da det forhindrer, at hjulene overophedes. Kølevæske giver også tilstrækkelig smøring og skyller alle partikler og fliser ud, der kan forstyrre hjulets ydelse. Påklædning er et andet vigtigt aspekt, der opnås med roterende diamantteknologi.

Uanset om dine behov omhandler applikationer inden for rum-, keramik-, bil-, olie-, elektronik- eller medicinalindustrier, er det vigtigt at finde en leverandør af super-slibemidler, der har kyndig kundeservice og dygtige eksperter, der leverer skræddersyede skære- og slibeprodukter. Continental Diamond Tool er en førende leverandør, der har baseret sin forretning på at blande kundeforhold og produktydelse. De kan prale af ikke kun overlegent super slibende værktøj, men tilbyder branchens bedste leveringstid på en uge, tilskynde til ny udvidelse og et nyt galvaniseringsrum. Den uovertruffen kvalitet og professionalisme, som denne kundeproducent gør, gør det lettere at bestille super-slibemidler end nogensinde.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com


5