info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
High Speed Slibning og dens egenskaber

High Speed Slibning og dens egenskaber

Jun 14, 2019

High-speed slibning er en proces til forbedring af slibepåvirkning og slibekvalitet ved at øge slibeskivenes lineære hastighed. Det adskiller sig fra almindelig slibning i højslibningshastighed og tilførselshastighed, mens definitionen af hurtigslibning konstant udvikler sig med tiden. Før 1960'erne, da sliphastigheden var 50m / s, blev den kaldt høj hastighed. Slibning, og slibningshastigheden i 1990'erne har nået 500m / s. I praktiske anvendelser er sliphastigheden over 100m / s, der kaldes højhastighedsmaling.

Sammenlignet med almindelig slibning har højhastighedslibning følgende egenskaber:

(1) Forøgelse af sliphjulets hastighed, samtidig med at alle andre parametre holdes konstante, vil resultere i en reduktion af skære tykkelsen og en tilsvarende reduktion i skærekraften, som virker på hvert slibekorn.

(2) Hvis arbejdsstykkehastigheden øges i forhold til sliphjulets hastighed, kan skære tykkelsen holdes konstant. I dette tilfælde ændres skærekraften, som virker på hver af slibekornene, såvel som slibekraften. Den største fordel ved dette er, at materialets fjerningshastighed stiger proportionalt med den samme slibekraft.

Keramisk binding CBN slibeskive har fordelene ved høj hårdhed, høj termisk ledningsevne, skarpt slibekorn, stærk slibepapacitet, lav slibetemperatur, lavt slid og lang levetid. På den anden side har den keramiske bånd med god varmebestandighed, tilstrækkelige porer, lille termisk ekspansion, stor elastisk modul, stabile kemiske egenskaber, lille deformation af slibeskive, bredt behandlingsområde, skarp skæring, lille slibekraft og overfladen af emne efter slibning. Det er kendetegnet ved resterende kompressionsspænding. Denne type slibeskive har uovertruffen fordele ved højhastighedstog og høj effektivitetslibning med sin fremragende slibepræstation. Især inden for bilindustrien og luftfartsindustrien er der allerede 100-200m / s keramiske CBN. Anvendelsen af slibeskiven i produktionen har i høj grad forbedret produktets kvalitet og opnået gode økonomiske fordele.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com