info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hårdhed af slibeskiver

Hårdhed af slibeskiver

Jun 11, 2019

Hårdheden af hårdhedsværktøjet refererer til sværhedsgraden af slibemiddelet på overfladen af slibeværktøjet, der falder ned under påvirkning af ekstern kraft. Slibekornene er lette at falde af, og hårdheden er lav, og hvis slibekorn ikke er let at falde ned, er hårdheden høj. Hårdhedsgraden af slibeværktøj fremstillet i Kina er opdelt i syv hovedkvaliteter og fjorten kvaliteter. Hårdheden af det valgte slibemiddel bestemmes hovedsageligt af hårdheden af materialet, som skal behandles. Derudover bør det overvejes i henhold til kontaktområdet

Hårdheden af hårdhedsværktøjet refererer til sværhedsgraden af slibemiddelet på overfladen af slibeværktøjet, der falder ned under påvirkning af ekstern kraft. Slibekornene er lette at falde af, og hårdheden er lav, og hvis slibekorn ikke er let at falde ned, er hårdheden høj. Hårdhedsgraden af slibeværktøj fremstillet i Kina er opdelt i syv hovedkvaliteter og fjorten kvaliteter. Hårdheden af det valgte slibemiddel bestemmes hovedsageligt af hårdheden af materialet, som skal behandles. Derudover skal det overvejes i henhold til slibeværktøjets kontaktområde og værktøjet, arbejdsstykkets form, slibemåden, kølemetoden, slibemiddelets type bindemiddel og andre faktorer.

Slibeskivenes hårdhed afspejler faktisk "slipeskærmens selvskarphed". Selvskæringen af slibeskiven betyder, at "slibekornet vil blive brudt eller løsrevet under slibekraften og termisk chok efter stump slibning , og danner således en ny skærekant for at holde slibeskiven på plads. Slibeskiven opdaterer løbende funktionen af slibeskæringen, som kaldes selvskærpende virkning. Slibeskiven er hård, det vil sige at bindemidlet har en stor holdkraft på slibekornene, og slibekornene er svære at falde af, hvilket manifesteres som dårlig selvskarphed ved slibning af slibeskiven og omvendt. Slibestyrets hårdhed er imidlertid et statisk koncept, og selvskarpheden er det slibende slibes dynamiske koncept, eller der er visse forskelle, det skal bemærkes.

Slibeskivenes hårdhed kan siges at være det vigtigste kendetegn ved slibeskiven eller det vigtigste kvalitetsovervågningspunkt. I dag bygger ikke blot almindelige slibeproducenter, men også superharde slibemidler i stigende grad deres eget hårdhedssystem. Gennem hårdhedsovervågning ligger den væsentligste betydning i kontrollen med produktkvaliteten.

Diamantslibeskiven fremstillet af JR Diamond Tools etablerer sit eget styringssystem for slibeskivehårdhed efter behovene hos kundernes slibning. Vores keramiske slibeskiver til slibning af naturlige diamant- og PCD-værktøjer samt PCBN-værktøjer er generelt sværere og mere holdbare med hensyn til hårdhed. Når man begynder at bruge et sådant slibeskive, er det generelt nødvendigt at udføre et bedre arbejde med slibeskiven.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com