Hjem > Nyheder > Indhold

Hårdhed og selvskarphed i CBN-slibehjul

Aug 28, 2019

Definitionen af hårdheden på cbn-hjulet henviser til styrken af bindemidlet, ikke styrken af slibepartiklerne. Da hårdheden af slibemidlet på cbn er ensartet, bestemmer bindemidlet hårdheden på slibeskiven. Under samme kraft er slibehjulet, hvis slibemiddel let er at falde af, relativt lavt i hårdhed, og vice versa. Her skal vi diskutere forholdet mellem hårdheden på cbn slibehjul og selvskarpheden af slibehjulet.

Selvskarphed betyder, at cbn-slibeskiven vil forårsage passivering af slibepartiklerne efter en brugstid. I dette tilfælde vil slibekraften stige, når brugen fortsætter, hvilket vil bevirke, at slibekornene på overfladen af slibeskiven falder automatisk. De nye slibepartikler lækker ud, og slibekornene skifter tilbage til den oprindelige skarphed og sikrer således skæreevnen på cbn-slibeskiven. Vi kalder denne proces slibehjulets selvskarphed.

Generelt set, jo blødere slibehjul på cbn, jo bedre er selvskarpheden, fordi den relative relativt lave mængde af bindemiddel bedre kan fuldføre den selvskarpe proces. Ved udvælgelsesprocessen for slibehjulet skal vi være opmærksomme på valget af cbn-slibeskiven i henhold til materialet i emnet, slibemængden, behandlingscyklussen og kølesystemet for ikke at påvirke produktionseffektiviteten og produktkvalitet.

R-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

3