Hjem > Nyheder > Indhold

Slibeskivenes hårdhed og grus

Aug 28, 2020

Slibeskivens hårdhed afspejler, hvor let slibepartiklerne falder af overfladen af ​​slibeskiven under slibekraften. Slibeskivens hårdhed er repræsenteret af blødhed og hårdhed, og slibeskivens hårdhed er forskellig fra hårdheden af ​​slibekornene.

Når du vælger slibeskiven, skal du være opmærksom på den korrekte hårdhed. Hvis det er for hårdt, vil de stumpe slibekorn ikke falde af med tiden, hvilket vil generere meget varme og brænde emnet; hvis slibeskiven er for blød, vil de slibende korn falde for hurtigt af og kan ikke fungere fuldt ud.

[Princippet om at vælge slibeskivens hårdhed]

1. Jo hårdere emnet er, jo blødere er slibeskiven.

2. Jo større kontaktfladen mellem slibeskiven og arbejdsemnet er, jo blødere er slibeskiven.

3. Til finslibning og profilslibning skal der vælges et hårdere hjul for at opretholde den nødvendige formnøjagtighed af hjulet.

4. Forholdet mellem slibeskivens hårdhed og kornstørrelsen: Slibeskivets større korn, generelt et blødere slibeskive, skal vælges for at forhindre slibeskiven i at blive blokeret af slibeaffaldet.

5. Emneemne: Ved slibning af blødere materialer som ikke-jernholdige metaller, gummi, harpiks osv. Skal der vælges et blødere slibeskive.

Kornet repræsenterer slibemidlets kornstørrelse. Slibemidlets grus er repræsenteret af skærmens maskenummer, som slibemidlet bare kan passere igennem. Maskeantallet er antallet af huller på skærmen pr. Tomme længde. For eksempel betyder kornet på 60 # 60 huller pr. Tomme.

Hvis slibepartiklernes diameter på slibeskiven er mindre end 40 mikron, kaldes disse slibemidler mikropulver. Mikropulverens korn er repræsenteret af mikropulverens diameter i mikrometer med et W-mærke foran. For eksempel henviser W28 til slibemidler, hvis diameter er 28 mikron.

Valg og anvendelsesområde for slibeskivens korn:

12-16 #: Slibeskiver til grovslibning, snagging og afgratning.

20-36 #: Slibeskiver til slibning af stålstænger, afgratningsstøbning, skæring af stænger af stål, slibning af elektrisk porcelæn og ildfaste materialer.

40-60 #: Slibeskiver til indvendig slibning, udvendig slibning, overfladeslibning, centerløs slibning, værktøjsslibning osv.

60-80 #: Slibeskiver til halvslibning og finslibning til indvendig slibning, udvendig slibning, overfladeslibning, centerløs slibning, værktøjsslibning osv.

100-240 #: Bruges til finslibning, superfin slibning, honing, trådslibning osv.

W10-20: Bruges til finslibning, finere slibning, superfin slibning, spejlslibning osv.

W7-Finer: bruges til finslibning, superfin slibning, spejlslibning osv., Sat i produktionen af ​​slibepasta til slibning og polering.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com