Hjem > Nyheder > Indhold

Slibeskiver anvendt til karbid

Dec 20, 2018

Diamantslibemaskiner er bedre til slibning af hårde legeringer. Diamantslibeskiver har unikke virkninger ved slibning af hårdmetal og ikke-metalmaterialer. Deres slibende sejhed, hårdhed og holdbarhed er 100 gange større end korundslibeskiver, der er specielt velegnede til højhårdhed, højviskositet, høj temperaturstyrke, lav termisk ledningsevne af slidstærkt stål og højhastighedstog eller ultrahøjhastighedslibning. Diamantslibeskiven er skarpere end slibeskiven lavet af almindelige slibekorn, såsom borcarbid, siliciumcarbid og korund. Lav slitage, lang levetid, høj produktivitet, god forarbejdningskvalitet, men det er dyrt, mere egnet til fin slibning af hårde legeringer, keramik, halvledere mv.

Men når diamantslibeskiven bruges til at male stål, især når der slibes specielt stål, er effekten ikke signifikant. Den består af kubiske bornitridpartikler af kubisk bornitrid (CBN) slibeskive. Den har kun et meget tyndt lag på overfladen af almindelig slibeskive. Dens slibende sejhed, hårdhed og holdbarhed er 100 gange så meget som korund slibeskive. Det er mest velegnet til behandling af hårdhed. Højhårdhed, højviskositet, høj temperaturstyrke, lav varmeledningsevne i slidstærkt stål og højhastighedstog eller ultrahøjhastighedslibning. Dens anvendelsesområde supplerer syntetiske diamanter. Kubiske bornitrid slibeskiver er næsten 100 gange mere effektive end slibeskiver af korundum, fem gange højere end diamantslibeskiver, men mindre skøre end diamant.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/