info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibning af hjul til slibeværktøjer fra JR

Slibning af hjul til slibeværktøjer fra JR

Jun 12, 2020

Vi har produceret de rigtige slibemidler til vores kunder i mere end et årti. Nogle kunder er endda ikke sikre, hvad de har brug for. Vores veluddannede medarbejdere finder den rigtige slibemaskine efter dit behov. Eventuelle spørgsmål i din første gangs skærpning, vi er tilgængelige for at hjælpe dig. Selv hvis du' du allerede er en skærpende professionel, er vores personale til rådighed for at besvare dine hårde spørgsmål. Skarpning med vores slibere, kan du være sikker på, at vi er pålidelige. Nedenunder er hovedhjulene til slibeværktøjer.

1. Elektroplaterede CBN-hjul til slibning af træomdrejere.

CBN er overlegen i forhold til alle andre materialer til formaling af hærdet stål. Det genererer næppe en høj tempratur, fordi CBN har en ekstrem god ledningsevne for temprature. Dette er også hjulpet af formen på metallegemet på hjulet. For træhjul der er to typer. Den ene er en blanding af slibemidler og et bindemiddel, der påføres et aluminiumnav i et lag. Den anden type er et bearbejdet stålnav med slibemateriale belagt på overfladen af ​​hjulet.

Forskellig fra aluminiumoxid-slibehjul, trædrejende CBN-hjul skærer hurtigt, forbliver køligt og har aldrig brug for klædning eller formning. Med en meget let trykmængde, når du slibes og ordentlig pleje, kan du skærpe dine værktøjer til at knivskarpe kanter og aldrig behøver at købe et andet skærmhjul igen.

Om CBN-slibehjulet til trækning er der to slags, den ene er kun med radiuskant, en anden er med radiuskant og fladcoated.

Almindeligt anvendte korn inkluderer 60, 80, 220, 350, 60 0, 1000 og 1200.

2. Harpiksbundne diamant / CBN-hjul til skærpning af saks eller kniv.

Resin Bond er det mest almindelige valg i Diamond og CBN super-slibende hjul. Det danner en bondestruktur, der holder hjulet skarp skæring, super overfladefinish, effektiv slibning og mindre varmegenererende. Det vigtigste er, at det er meget omkostningseffektivt. Det er mere konkurrencedygtigt end Vitrified bond og Metal Bond. Så det anvendes bredt i formalingssektoren. Diamond fungerer bedre til hårdmetal, CBN fungerer bedre for HSS.

Almindeligt anvendte korn: 400, 1000 og 2000.

3. Forglasede diamant / CBN hjul til slibning af værktøjskniv.

Forglasede CBN-hjul har en stor fordel ved fastholdelse under slibning af materiale, så de spiller en vigtig rolle i fremstilling af klinger under processen med fremstilling af hjælpekniv, især ved fremstilling af multifacetteret klinge med høje krav. Slibeeffektiviteten forbedres meget sammenlignet med de konventionelle hjul, og det har vist sig at være mere økonomisk for dets høje holdbarhed. Almindeligt anvendte korn: 400, 800 og 2000.


Elektroplaterede CBN-hjul til slibning af træomspændere:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/8inch-radius-electroplated-cbn-woodturning.html

Harpiksbundne diamant / CBN-hjul til skærpning af saks eller kniv:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/straight-grinding-wheel/sharpen-scissors-grinding-wheel.html

Forglasede diamant / CBN-hjul til slibning af værktøjskniv:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/vitrified-bond-for-maching-shank-tools/diamond-and-cbn-grinding-wheel-vitrified-bond.html