Hjem > Nyheder > Indhold

Slibesten til Tungstencarbid

Jul 06, 2018

Slibeskiven til wolframcarbid


Tungstencarbid er en kemisk forbindelse, der er et meget fint gråt pulver. Den kan kombineres med et bindemiddel til dannelse af en hård legering (mest almindelig er hårdmetalskærere), som er ca. 2 gange hærdere end stål. Og det kan bruges i industrimaskiner, skæreværktøjer, slibemaskiner, rustningspierker, andre redskaber og instrumenter. Produkterne, der er lavet af wolframcarbid, har høj hårdhed, slidstyrke, høj styrke og bedre sejhed, varmebestandighed, korrosionsbestandighed og andre fremragende præstationer, især dens høje hårdhed og modstand. Hårdheden vil også forblive uændret ved temperaturer på 500 ° C og har stadig en høj hårdhed ved 1000 ° C.

Det almindelige slibeskive kan ikke behandle wolframcarbid på grund af høj hårdhed. Diamantslibeskiverne er således egnede til slibning af alle emner, der er fremstillet af hårdmetal. Overfladefinishen af hårdmetal bør anvendes diamantpastaen, og slibningen af hårdmetal kræver også et diamanthjul.

Til slibning af wolframkarbid bruger vi normalt harpiksbindende diamantslibeskiver, som generelt fremstilles ved at trykke diamantslibemidler og harpiksbindemidler.

Cementerede carbider, også kendt som wolframstål, er lavet af højkvalitets wolframcarbid og koboltpulver. Når man bekræfter formlen, blandes og sintres derpå under høj temperatur. Den har høj hårdhed, høj styrke, høj slidstyrke og høj elastisk modul. Det tilhører pulvermetallurgiindustrien. Cemented carbide værktøjer spiller en afgørende rolle i udviklingen af fremstillingsindustrien.

Ifølge kornstørrelse kan cementerede carbider klassificeres i almindelig, finkornet og delfinskåret, ultrafinkornet og de nyligt indførte dobbeltkrystallinske typer. Ifølge den vigtigste kemiske komponent kan den opdeles i wolframcarbidbaseret og titaniumcarbidbaseret. Tungstencarbidbaserede hårde legeringer indbefatter wolfram-kobolt (YG), wolfram-kobolt-titan (YT) og sjældne carboniserede (YW) typer, som hver har fordele og ulemper. Deres vigtigste komponenter er wolframcarbid (WC) og titaniumcarbid (WC). Titaniumcarbidbaseret hårdmetal er en hård legering med Tic som hovedkomponent, og de almindeligt anvendte metalbindingsfaser er Mo og Ni. Cementeret carbide har en høj hårdhed (86 ~ 93HRA, svarende til 69 ~ 81HRC), som er anden kun til diamanten; god termisk hårdhed (op til 900 ~ 1000 ° C, vedligeholdelse 60HRC); høj bøjningsstyrke (MPa5100), god påvirkningsejhed.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com