info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Årsager og løsninger for brud af slibehjul (del 1)

Årsager og løsninger for brud af slibehjul (del 1)

Sep 22, 2017

Slibning hjulet brød i brug proces. Mange mennesker vil henføres til producenterne. De vil synes at det er på grund af mængde problem. I virkeligheden, er brud på hjulet forårsaget af mange grunde. Kvaliteten er en af grundene. Det er også relateret til metoderne opbevaring, transport og anvendelse. Nu introducerer vi de specifikke årsager til slibning hjulet brud og løsninger:

1. brud ved krakning af slibesten

Spørgsmål 1: Når hjulet hul er små eller akslen er stort, vil det være brudt hvis installere.

Løsning: Slibning hjulet hul og aksel behovet for at være i stand til at passe gnidningsfrit, bruger ikke kraft til at installere på maskiner.

Spørgsmål 2: Flange støtte er ikke ensartet (flange bøjning vil være årsag ujævn overflade af slibesten, flange glitches).

Løsning: Slibning hjulet flange på begge sider skal være færdig til den korrekte og jævn størrelse. Slibning hjulet kan være præcist forarbejdede en del af emnet. Og bly hullet stikker ud ikke fra overfladen.

Spørgsmål 3: Møtrikken stramning kraft er for stor

Løsning: Den store møtrik stramning kraft af flangen vil gøre flange torsion, således at den lokale kraft af rattet er enormt, når hjulene arbejder. Det bør være passende til at fastgøre.

2. liner hastigheden er for hurtig.

Problem: Rotere hastighed slibning hjulet akslen er for hurtigt; slibeskiven diameter er større end hjul brugt i fortiden.

Løsning: Skift hjulet aksel rotere hastighed, så der fortsat er det inden for de maksimale hastighed eller bruge lille diameter hjul.

3. hjul er ikke ubalance i brug.

Spørgsmål 1: Fabrikanten ikke tjekke saldoen på hjulene.

Løsning: Rekalibrere balance på balance hylde.

Spørgsmål 2: Slibning hjulet indeholder en del af vandet.

Løsning: Slibe overfladen tomgang når vandet er stoppet.

4. hjul styrke er lille.

Når bruger side af slibning hjulet, brug overflade er angivet. Det er forbudt at anvende andre sider.