info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man vælger diamantkorn og koncentrering til slibning af hjul?

Hvordan man vælger diamantkorn og koncentrering til slibning af hjul?

Sep 08, 2017

1. Diamond Wheel Series:

Kunstig diamant er også kendt som "industrielle diamanter". Det er det hårdeste materiale kendt i naturen, det samme som naturlige diamanter. Fordi den har en meget høj hårdhed, trykstyrke og slidstyrke, syre- og alkalistandighed og god termisk ledningsevne og halvlederpræstation, så er den lavet af en række diamantværktøjer. Disse diamantværktøjer kan meget udbredes inden for metallurgi, maskiner, geologi, elektronik, optik, byggeri, sten og andre områder. Syntetisk diamantslibeskive er lavet af syntetisk diamant som hovedråmateriale og andet metalpulver gennem høj temperatur, højtryksdannelse til kunstige diamantprodukter. De kan anvendes i vid udstrækning i hårdmetal, ikke-jernholdigt metal og ikke-metallisk slibning.

2. Diamant korn udvælgelse

Diamantkornet er angivet partikelstørrelsen. Diamantkornet har direkte indflydelse på arbejdsstykkeoverfladen, slibepåvirkningen og slidværktøjet. For at opfylde kravene i forarbejdningstykket vælges princippet om valg af størrelse at anvende som groft korn som muligt, hvilket kan forbedre slipingseffektiviteten og reducere slideværktøjet. Diamantkorn er generelt adskilt. Til grov slibning skal det vælges groft korn, som 30 # -120 #. Til medium slibning er det 120 # -240 #. Til fint slibning er det 240 # -W40. Til polering er det W40-W1.

3. Valg af bindemiddel

Ifølge det forskellige bindemiddel er syntetisk diamantslibeskive generelt opdelt i harpiksbindingslib, metalbindingsslibeskive, forglasset slibeskive og galvaniseringsslibeskive. Forskellige bindemidler har forskellige egenskaber. Det er valgt passende binding som pr. Forskellige behandlingsobjekter, krav. Om bindemidler Code, B (resin bond) bruges til at skære og slibe karbid, glas, keramik, sten og ædelstene. M (metalbinding) er til hårdlegering, glas, keramik, sten, ædelsten etc. V (forglasset bond) er til en række stål og støbejern, såsom tørslibning og vådslibning. Elektroplader er til en række forskellige materialer, speciel overfladeslibning af små huller og dyrebare materialer.

4. Koncentrationsvalg

Koncentration refererer til indholdet af syntetisk diamant i arbejdslaget. Harpiks slibeskiver bruger generelt 50% -100% koncentration; De fleste af dem bruger 75%. Hvis der kræves en højere finish, kan den være mindre end 75%. Og kræver længere levetid, det kan være tilgængeligt 100% eller mere. Metalbindingsprodukter bruger generelt 25% -150% koncentration. For grovkornet skæreblad er koncentrationen generelt lavere, der er 25-50%. For finkornet er koncentrationen højere. Og andre metalbindingslibeskiver kræver generelt en koncentration på 50% til 100%. Generelt vælger den en højere koncentration til grovslibning, semi-raffineret med en moderat koncentration. Til slibning, polering vælger den en højere koncentration.