Hjem > Nyheder > Indhold

Er der nogen foranstaltninger til at reducere overfladens grovhed af CBN-slibeskiver?

Jun 08, 2018

Er der nogen foranstaltninger til at reducere overfladens rude af CBN slibeskiver?


Til slibning af lav rudeflade kræver det ikke kun bevægelsesnøjagtigheden af slibemaskiner, men har også nogle krav til CBN-slibeskivenes egenskaber.

(1) Krav til slibemaskiner

1. Forbedre maskinens stivhed. Det forbedrer hovedsageligt styrestangens kontaktstivhed gennem teknisk omformning og øger styreskinnenes friktionsdæmpende effekt på passende vis for at øge vibrationsevnen.

2. Reducer slibemaskinernes vibrationer. Der er mange kilder til vibrationen og kan ikke eliminere alle vibrationer. Vi skal dog eliminere de vibrationskilder, der påvirker maskiner, såsom den statiske balance i slibeskiven, motorenes vibrationsdæmpning.

3. Forbedre spindelrotationsnøjagtigheden og bærestivheden af CBN slibeskive.

4. Reducer bordets hastighed for at opfylde kravene til slibeskiver. Ved lavbearbejdende slibeproces er klæbningshastigheden 0,015-0,02 mm / r, hvilket kræver, at bordet bevæger sig med en hastighed på 15-20 mm / min.

5. Forbedre kølemidlets renlighed.

(2) Krav til slibeskivenes egenskaber

1. Brug slibemiddel med gode slibende egenskaber, såsom diamant, kubisk bornitrid og nye korund slibemidler.

2. Når emnet ikke kan opfylde kravene, skal det vælge et fint grin CBN slibeskive. W20-W40 grit kan opnås en spejl finish.

3 Tilføjelse af nogle fyldstoffer i harpiksbindemidlet, der kan gøre CBN-slibeskiven, har funktionen polering og smøring. Arbejdstykkets overfladeruhed når 0,025-0,01 mm efter slibning.

4. Sænk blandingen af stearinsyre og fedtsyre i CBN slibeskiven, den kan smøres og poleres. Ved våde slibningsforhold kan overfladens rude reduceres.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com