info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvilken effekt har CBN-sliphjulet på skærespærren?

Hvilken effekt har CBN-sliphjulet på skærespærren?

May 11, 2018

Hvilken effekt har CBN slibeskiven på skærens nøjagtighed?

 

Alle parametrene for skærerne bestemmes af slibeskivenes og værktøjets relative bevægelse. Derfor vil slibeskivenes diameter, skæringsvinklen, slibeskiveakselens flangelængde, slibeskærens slid og kornstørrelsen alle påvirkes af værktøjernes nøjagtighed.

Ukorrekt diametermåling kan resultere i: Værktøjets yderdiameter stemmer ikke overens med kravene; Bredden af kanten er ikke i overensstemmelse med kravene; rilleformen og dybden stemmer ikke overens den trinrede del kan ikke ryddes, eller roten er for dyb.

Malinghjulets vinkelmåling eller unøjagtige indgang kan forårsage: Bladbredde er ikke i overensstemmelse med kravene; trinoverfladevinkel for stigenværktøjerne opfylder ikke kravene; Bagvinkelpositionen eller vinklen vil være ukorrekt; Sporvinklenes spidsvinkel vil have fejl og så videre.

Den unøjagtige flangeafstandsmåling vil blive påvirket slibepunktet, hvor slibeskiven faktisk deltager i slibning, vil ændre sig, og ovenstående problemer vil også opstå.

Efter at have brugt slibeskiven i en vis tid, vil det have lidt slid. Hvis du stadigvæk fortsætter med at bruge slibeskiven, er slibeskivenes egentlige slibepunkt blevet ændret, hvilket direkte påvirker værktøjernes geometriske nøjagtighed. Værktøjets jordbredde, sporform og dybde, trinvinklen og positionen på bagsiden er ikke i overensstemmelse med kravene.

Slibeskivenes kornstørrelse vil direkte påvirke værktøjets overfladens rude. Da det slanke stavformede værktøj sædvanligvis behandles i en enkeltmalingsproces, og det samme slibeskive anvendes til grov og fin slibning. Således vælger vi det hårdere slibeskive med en større kornstørrelse for at forbedre overfladens rude.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/