info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan forbedrer du grovheden af slibning af emneoverflade

Sådan forbedrer du grovheden af slibning af emneoverflade

Mar 30, 2018

Sådan forbedrer du ujævnheden af slibematerialets overflade

Vi vil normalt forbedres fra flere aspekter, såsom teknologien, udvælgelsen af diamantpenne og slibeskiver. I en vis grad vil det forbedre ruden af emneoverfladen.

Med hensyn til teknologi, når ujævnheden af emnet ikke kan opfylde vores krav, kan sliphjulet forsøges at øge sliphjulets hastighed inden for rotationshastigheden. På den anden side kan du forsøge at reducere arbejdsmidlets slibningshastighed. Dette er at øge slibeskiven og arbejdsstykket.

Når effekten af denne metode ikke er ideel, er det også muligt at reducere længdeindføringen og derefter reducere slibestyrets styrke. Dette kan forhindre hjulet i kraftige brænder. I arbejdsprocessen skal strømmen af skærevæske og kølervæske styres og skal rengøres skærevæsken og kølevæsken for at reducere tilstopningen af slibeskiveporer.

Efter at have forbedret teknologien, opfyldte den stadig ikke emnet ruhed. Derefter er det nødvendigt at justere balancens kvalitetskvalitet og rotationspræcisionen af maskinens hovedakse og reducere vibrationen under slibning.

For det andet valg af diamantpenne. Til slibeskive, vælger det normalt en god slidstærk diamantpen. passende kantform og installationsvinkel kan gøre slibeskæringen en god kontur og reducere overfladens rude.

Endelig valget af slibeskive: Vælg det passende slibeskive til at male arbejdsstykkerne. Når emnematerialet er blødt og klæbrigt, skal du vælge de hårdere slibeværktøjer; Vælg blødere slibeværktøjer, når de er hårde og sprøde. Brug et slibeskive med en større diameter af slibeskiven og øg slibeskivenes bredde eller vælg en finere kornstørrelse. Disse målinger kan reducere overfladens rude af emnet.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com