info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibeskive - Skærebearbejdning

Slibeskive - Skærebearbejdning

Jan 24, 2018

Slibeskive - skærebearbejdning


Slibeskive er den vigtigste type slibeværktøj. Det er en porøs krop, der er lavet af et bindemiddel, som er lavet ved at trykke, tørre og stege. På grund af slibemiddelet er binder- og fremstillingsprocesserne forskellige, og slibeskiven er meget forskellige, så det har en betydelig indvirkning på kvalitet, produktivitet og økonomi ved slibning. Slibeskiven karakteriseres hovedsageligt af slibemiddel, partikelstørrelse, bindemiddel, hårdhed, tekstur, form og størrelse.

1. Da slibeskiven har en høj hårdhed og varmebestandighed, som kan forarbejdes materialer med høj hårdhed, såsom hærdet stål, hårdmetal og så videre.

2. Den radiale kraft er god i slibning, det vil skabe en elastisk koncession for maskinens slibeskive-emne system. Derfor skal slibningen stoppes uden fodring for at fjerne fejlen, når slibningen er tæt på efterbehandling.

3. Slibeskiven og slibemaskinens egenskaber bestemmer, at slibesystemet kan laves med den gennemsnitlige mikroskæring, den generelle ap = 0,001 ~ 0,005 mm. Slibningshastigheden er høj, den generelle tilgængelighed v = 30 ~ 50m / s. Derfor kan brugen af ​​hydraulik opnå en høj maskinbearbejdningsnøjagtighed (IT6 ~ IT5) og lille overflade ruhed (Ra = 0,8 ~ 0,2 μm) økonomisk. Slibning er en af ​​hoveddelene efterbehandling.

4. Voldelig friktion vil blive lavet, hvor slipzonen temperaturen er høj, så der skabes stress og forvrængning af emnet, som brænder emnet. Derfor skal en stor mængde kølevæske injiceres for at reducere slibetemperaturen. Kølevæske kan også spille rollen som chip og glat.

5. Selvskarphed betyder, at slibekraften øges, hvilket medfører, at slibeskæringen går i stykker eller falder for at få det til at genopstå den skarpe kant. Selvskarphed gør det muligt for slipingen at stoppe normalt inden for en bestemt periode. Efter en bestemt arbejdstid skal manuel trimning stoppes for at undgå vibrationer, støj og beskadigelse af emnet på arbejdsemnet på grund af den stigende slibekraft.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com