info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Status Quo Of Diamond Og CBN Slibeskive

Status Quo Of Diamond Og CBN Slibeskive

Dec 29, 2017

I den nuværende produktion indbefatter diamant- og CBN-slibeskiver et metalbindingsslibeskive, harpiksbindingslib, keramisk bindeslibeskive og galvaniseret slibeskive. De har deres egen karakteristika.

 

(1) Harpiks slibeskive: Forbindelsesstyrken er ikke høj, og forbindingen er vanskelig. Hjulet har færre porer, og kan ikke bære høj temperatur.

 

(2) Slibeskive af metalbinding: Slibeskiven er lavet af pulvermetallurgi. Det har karakteristika for høj bindingsstyrke, mindre porøsitet, høj temperaturbestandighed, god termisk ledningsevne. Men det er svært at klæde sig på.

 

(3) Keramisk bindeslib: Det fremstilles ved sintring ved høj temperatur og har høj limstyrke, høj temperaturbestandighed og god korrosionsbestandighed. Dressing er nemmere.

(4) Elektroplating Slibning Hjul: Elektropletterende slibeskive er en ny type slibeskive, der er udviklet i de seneste år. Den indlysende egenskab er, at den ikke behøver at blive trimmet med slibeskiver. Den udsatte højde af slibekorn er høj, op til 20% -30%. Slibepræmien er blevet forbedret end de ovennævnte tre slags slibeskive. Elektropletteringsprocessen er enkel, og det er let at fremstille slibeskiven, det er ikke nødvendigt at trimme. Enlagsstruktur bestemmer, at den kan nå den høje hastighed, som andre slibeskiver ikke kan. For eksempel kan galvaniserings CBN-hjul opnås med højhastighedstog, ultrahøjhastighedsslibning, og dens liniehastighed kan være 200.250 op til 500m / s. Disse fordele ved galvaniseret slibeskive gør det til en ekstremt vigtig position i produktionen og indtager også en dominerende stilling i højhastigheds- og ultrahøjhastighedslibning.


Med den udbredt anvendelse af galvaniseret slibeskive bliver nogle af sine egne defekter gradvist afsløret. Det vigtigste er, at bindestyrken ikke er høj, og kun et lag af belægningsdiamant på det galvaniserede slibeskive. Holdkraften er ikke stor, så slibeskiven er let at bære i den store belastning af høj effektivitetsslibning. For at øge holdkraften skal belægningens tykkelse forøges.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com