info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibning af PCD-værktøjer til at nå R0.01mm-radius

Slibning af PCD-værktøjer til at nå R0.01mm-radius

Feb 28, 2020

Behandlingen af PCD-indsatser inkluderer hovedsageligt polering af pcd-emner, skæring af pcd-blank (EDM), svejsning af pcd-indsatser og slibning af pcd-indsatser osv. En af nøgleteknologierne i fremstilling af PCD-værktøjer er kvaliteten af banebrydende slibning. For at opnå god PCD-forkantkvalitet er den mest ideelle behandlingsmetode stadig ved hjælp af forglaset diamanthjul til slibning af pcd. Sådan bruges vores diamanthjul til at slibe R0.01mm PCD-indsatser.

1.Valg af forglaset diamanthjul til PCD-slibning:

Fordele

* Porøs struktur, forglaset diamanthjul kan forhindre lodrette striber på emnet og forbedre overfladekvaliteten. Effektiv varmeudtagning med åbne strukturer, der fører kølemidler ind i arbejdszonen, hvilket resulterer i mindre termisk skade på metaller.

* sænk slibeomkostninger ved at give mulighed for at producere mere overlegne kanter på kortere tid.

* Sammenlign med harpiksbinding og metalbinding, vores forglasede diamanthjul har høj slibeeffektivitet, god selvslibning og høj slidstyrke og let påklædning osv.

* Forglasede limhjul tilbyder værktøjets levetid, der er større end 150 gange det, der gælder for et harpiksbindingshjul, og det kan let blive truet og klædt på maskinen.

* PCD-værktøjer kan nå høj effektivitet, god overfladefinish og kantflisning.

Kornstørrelse af forglaset diamanthjul

forglasede diamantslibningshjul til slibning af PCD-indsatser, der anvendes kornstørrelser: ru slibning D20, finishslibning D15 og super finishslibning D6, D3, D1 ......

Vores forglasede diamanthjul bruges på MYTECH PCD slibemaskine, Corborn og Anca ......

2.Vælg af PCD-slibemaskine

* Udstyret med høj præcisions kamerasystem og målesoftware. PCD-tip kan nå op på R 0,01 mm slibearbejde

* vedtagelse af høj stivheds seng, høj nøjagtighed og god stabilitet. høj kvalitet støbning af søjle og base har en god stivhed, der fungerer stabilt.

* spindlen kan hæves og sænkes (lodret bevægelse), værktøj til hurtig skift. Slibespindel: Med høj præcision og variabel frekvens er direkte-drevspindelkraften 3Kw; Maks. Hastighed er 4000r / min


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com