Hjem > Nyheder > Indhold

Slibende egenskaber og forholdsregler til brug i ultratynde skærehjul

Jun 27, 2017

1, den samlede type skærehjul tykkelse tynd (mere end 0. 5mm nedenfor), lille diameter (20-100mm), fin granularitet, størrelse og form af høj præcision, let vægt, generelt i høj hastighed betingelser. Den generelle omdrejningshastighed er 5000-4000 omdr./min.

2. Skærehjulet af basistyper er for det meste tykkere (0). 5-2Mm), stor diameter (100-200mm), grov kornstørrelse, lav præcision, der almindeligvis anvendes i den lavere hastighed af store dybdeforhold. Den generelle omdrejningshastighed er 3000-1000 omdr./min.

3, ultra-tynd klippehjul mere brug af finkornet, og den generelle tykkelse af den tyndere slibende granularitet vil være tilsvarende fint, forarbejdning overfladekvalitet er god. Jo finere graden af slibemiddelet er, desto skarpere skæres skarpheden, og foderhastigheden reduceres tilsvarende for at tilpasse sig maskinens evne til slibekornstørrelsen.

4. Skæredybden på det ultra-tynde skærehjul bestemmes generelt af brugeren i henhold til skæredelene, og det meste af skæringen vedtager langsom foderslibningsteknologi, og dybden skæres til første gang. Som et resultat af at skære slibeskiven tynde, skæringsbetingelser (mere end 3 overfladekontakt emne), så det er vanskeligt at varmeafledning, så at forøge (flow, tryk) på skæringsområdet af afkøling.