info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slib hurtigt og præcist med et forglaset superbrasivt hjul

Slib hurtigt og præcist med et forglaset superbrasivt hjul

Nov 08, 2019

Høje materialefjernelseshastigheder kræver meget fra emnet-maskine-hjulsystemet. Alt afbøjes under de høje belastninger, hvilket gør det vanskeligt at opnå præcis kontrol over de færdige emner dimensioner.

For at bekæmpe denne malemaskine producerer ingeniører så meget stivhed som muligt, men hjulet har også en rolle at spille. Harpiksbundne hjul har en tendens til at "give" lidt under belastning, hvilket gør det svært at imødekomme stramme tolerancer, hvorimod forglasede hjul giver meget højere stivhed. Dette skyldes, at Vitrified-hjulet i det væsentlige er sammensat af slibemidler bundet i en keramisk binding, der ikke afbøjes, når det kommer i kontakt med emnet, så størrelsesstyring er bedre.

VITRIFICATIONSFORDELER

Et forglaset superbrasivt hjul begynder livet, når Diamond eller CBN korn inkorporeret i en specialiseret keramisk binding. Efter at være blevet dannet til den krævede hjulform går denne i en ovn, hvor den fyres ved høj temperatur for at smelte slibemidlet til limningen. Superabrasiven holdes både mekanisk og kemisk.

Dette giver fem andre fordele ud over stivhed:

l Lav slidstyrke

l Termisk stabilitet - som hjælper med at styre størrelsen

l Åben struktur muliggør levering af kølevæske til slibepladsen, hvilket holder grænsefladetemperaturerne nede

l Olier og andre væsker har ingen indflydelse på hjulets integritet

l Dress-stand, der tillader præcise former og forlænger levetiden

ANSØGNINGER

Forglasede superbrasive hjul har en meget længere levetid end konventionelle siliciumcarbid- eller aluminiumoxidslibehjul og giver usædvanligt hurtig materialefjernelse. Dette gør dem attraktive til applikationer med høj lydstyrke, hvor cyklustid og nedetid skal minimeres.

Forglasede diamanthjul er ideelle til slibning af PCD-skæreværktøjer såvel som karbider, cermets og keramik. Forglasede CBN-hjul er mere velegnede til jernmetalsanvendelser som knastaksel og krumtapakslibning i bilindustrien eller bearbejdning af værktøj og dyse.

En yderligere fordel ved forglasede hjul er muligheden for tilpasning, der passer til en bestemt anvendelse. Se JR diamantværktøjer for at lære, hvad der er muligt.

FORSIGTIG

Glas er sprødt, og det samme er et forglaset hjul. Det nedbrydes under højt tryk. Dette betyder også, at hjulene skal konstrueres til applikationen.

På grund af den porøse struktur af Vitrified-hjulene er det vigtigt at justere den tilsvarende kornstørrelse, så den passer til finish, når man sammenligner / konverterer fra traditionelle slibemidler eller harpiks- og metalbindhjul.

DEN HØJE VOLUMEOPLØSNING

Når høj materialefjernelse er nødvendig og dimensionskontrol er en bekymring, bør et forglaset hjul være det første valg. Dens høje stivhed og porøs struktur muliggør hurtig slibning, mens minimering af afbøjning i emnet-maskine-hjulssystemet minimeres. Tilføj lang levetid, og resultatet er et hjul, der passer til de mest udfordrende applikationer med høj lydstyrke.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com