info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Fremtidige tendenser hos Cbn Slibehulsproducenter

Fremtidige tendenser hos Cbn Slibehulsproducenter

Nov 22, 2019


På nuværende tidspunkt står de relativt store cbn-skivehjulproducenter i Kina over for lignende problemer. Det mest almindelige er, at husholdningsudstyret ikke kan opfylde kravene til cbn-skivehjul med hensyn til hastighed og stabilitet og ikke perfekt kan udøve sin overlegne ydelse. For producenter med relativt bagudgående udstyr er det vanskeligere at indtaste CBN-slibehjul.

På nuværende tidspunkt mener vi, at indenlandske cbn-slibehulsproducenter skal udføre forskning og produktion af CNC-højhastighedsslibemaskiner med fokus på at løse problemerne med hastighed, stivhed og stabilitet og gøre det bedste i omkostningsydelsen, fordi de ønsker at komme ind markedet for slibemaskine skal være teknisk og økonomisk perfekt.

Derudover bør producenter af cbn slibehjul foretage forbedringer af den grundlæggende ydelse og præcision af produkterne og realisere masseproduktionen og derefter bruge den importerede slibemaskine til at erstatte de importerede dem for at imødekomme den indenlandske efterspørgsel. I denne proces kan vi også forbedre vores egne tekniske problemer og få en forbedring af de tekniske parametre, såsom nøjagtighed og levetid på cbn slibehjulet.

Slibemaskiner og slibehjul er to produkter, der er tæt forbundet. På nuværende tidspunkt er produktions- og forskningsteknologien til indenlandske cbn-slibehjul også meget moden, og det kan også bruges med de fleste importerede slibemaskiner. Der er imidlertid meget få producenter, der kan producere slibemaskiner og CBN i Kina, så CBN-slibehulsproducenter og slibemaskineproducenter FoU og produktion af slibemaskiner er en god vej ud.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com