info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Fremtidig udvikling af nye produkter til Superhard Materials-TWO

Fremtidig udvikling af nye produkter til Superhard Materials-TWO

Aug 30, 2018

Fremtidig udvikling af nye produkter til superharde materialer

 

Hvad er udviklingsvejledningen til nye produkter til super-hårde materialer i de kommende år? Nedenfor vil vi foretage seriøs forskning om følgende aspekter, lære af udenlandsk brugsinformation, finde ud af efterspørgslen på hjemmemarkedet og formulere en realistisk udviklingsplan.

Behandling af træ og plastmaterialer

Træforarbejdning og møbelindustrien har brugt et stort antal automatiserede værktøjsmaskiner til erstatning for traditionelle manuelle arbejdsmetoder. Derudover anvendes træforarbejdning til fremstilling af affaldsmaterialer som savsmuld, spåner, korte materialer og skovressourcer. Nogle grene og diverse skove trimmes og knuses og tilsættes derefter til plast. Bindemidlet behandles derefter til en række "genanvendte materialer", der er sværere at maskine end logfiler.  

Derfor er der to store krav:

For det første kræver automatiseret behandling af træ- og plastprodukter, at der anvendes mange typer karbid eller højhastighedstål til skæreværktøjer. På grund af den dårlige varmeledningsevne af træ og plast er skæreværktøjet ved høje hastigheder ekstremt stump eller deformeret, så udskiftning eller formaling af skæreværktøjerne bliver hyppig. Af denne årsag fremstilles diamant CBN serie slibeskiver til skæring af træ til plast. Til træbearbejdning skæreværktøj slibning diamant hjul måler har 97 former 173 specifikationer (herunder størrelse, partikelstørrelse), forarbejdning plastprodukter skærehjul har 20 former og 28 specifikationer. Der er mange avancerede produktionslinjer i den indenlandske træ- og plastindustri, der er blevet introduceret eller kopieret. Værktøjsfabrikanten har fremsat mange ordrer til slibeskiver.

For det andet er det også sat på dagsordenen for træbearbejdning, diamant i plastindustrien eller CBN-kompositpolykrystallinsk værktøj. Særlige PCD-skæreværktøjer til behandling af trægulvstrimler er blevet brugt i Kina (hovedsageligt i Yunnan, Sichuan og nordøst), så udvikling Anvendelsen af PCD-værktøjer til skovproduktion er også en prioritet.

Dressing værktøj udvikling

I branchen er færdiggørelsesværktøjerne i grunden mangel på produkter. I den indledende fase af skala produktion er der flere fabrikker, der producerer diamant trimming penne. Ud over produktionen af klædningsruller af individuelle enheder er resten af trimningsværktøjsindustrien næsten blank.

Ved at åbne en stikprøve af udenlandske produkter kan du se, at næsten alle superhårede materialer virksomheder fremstiller diamant dressing værktøjer. Med selskabets eksempel producerer virksomheden to typer multipunkts enkeltpunkts dressingværktøjer. Multipunktstypen omfatter Fliese, Igel, Pro-Dress og Rondist. Der er 23 modeller af single-point type, single-point, en-vejs og profil. Den er velegnet til forskellige anvendelser og forskellige formalingsmetoder, herunder formgivning af slibeværktøj på slibemaskiner.

Hvorfor indenlandske reparationsværktøjer ikke kan danne en række produkter i branchen, kan have et godt forhold til vores uudviklede naturlige diamantprodukter, ud over den lave grad af automatisering af husholdningsslibemaskiner, har mange brugere købt store diamanter ved lodning. (enkeltkorn), som måske ikke er et problem for almindelige slibemaskiner, men bestemt ikke til automatiseret udstyr. Når diamant bruges til at lave dressingværktøjet, kan naturlig diamant, syntetisk enkeltkrystal eller polykrystallinsk diamant eller endog polykrystallinsk diamant anvendes afhængigt af applikationen, så branchen er fuldt kvalificeret.

Applikationsudvikling af polykrystallinske produkter

Ifølge oplysningerne fra GE i 1994 nåede det årlige forbrug af PCD, PCBN skæreværktøjer, PCD wire drawing die og PCD mineboringsværktøjer på verdensmarkedet superhard slibemiddelprodukter sig til 603 millioner amerikanske dollars i 1993, hvilket tegnede sig for 18,2% af samlet produktforbrug. Det viser, at dets markedskapacitet er stor, og dens udviklingsmuligheder er brede. I de senere år har indenlandske PCD- og PCBN-produkter udviklet sig meget, men markedsandelen er stadig lille. Hovedårsagen er, at sorterne er single, og det er svært at tilpasse sig markedets skiftende behov; husholdningsudstyr kan ikke tilpasse sig brugen af sådanne værktøjer; Udbuds- og efterspørgselssiden mangler kommunikation og samarbejde. Vandret lag; komposit polykrystallinsk værktøjsbehandling, speciel slibning har stadig nogle problemer.

Udviklingen af sammensatte polykrystallinske værktøjer kan tage vejen til "let først og da svært". For eksempel kan PCD / PCBN drejeværktøjer til forskellige materialer behandles først, fordi drejeværktøjets form er enkel, og den indenlandske drejebænk (herunder den fælles drejebænk CNC drejebænk) er grundlæggende velegnet. Ved hjælp af PCD / PCBN drejeværktøjer er det vigtigste støbejern, hærdet stål, aluminiumslegering, kulfiber og andre materialer vanskelige at behandle, og behandlingseffekten er meget vigtig, så det er nemt for brugerne at acceptere. Minedrift og olie- og gasboringsværktøjer kræver, at PCD har høj kvalitet, værktøjsskabende vanskeligheder, højt teknisk indhold og højt prisniveau. Det er et højteknologisk produkt, så det er nødvendigt at arbejde hårdt på PCD-produktionskvalitet. Hvis du går igennem, kan du investere i værktøjsudvikling.

I det 21. århundrede bør vi styrke vores tillid, benytte lejligheden, tage fat på retningen og stræbe efter at udvikle sig, så branchen bliver stærkere og stærkere, så Kina virkelig bliver en stor eksportør af superharde slibemidler og skaber strålende resultater for den videnskabelige og teknologiske udvikling i verdensøkonomiske udvikling.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com